Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yaz dershanesi pano çalışması

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
şehir stadyumunda bulunan panoya uygulanan bir çalışma
atlmpanocr4.jpg

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Feci bir çalışma :D

O afişle ders çalışmak :S

Güzel...

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Şemsiyenin altında Atılım Dershaneleri yazıyor afişte dersane ??

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya süper bi fikir ya bunu yapıyorlarsa tebrik ederim vallahi tasarım olarak ii gözüküyo eline sağlık

Vehbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bunda kendinden kattığın pek bir şey yok fotoğraf üzerine yazı yazmışşın.Yazdığın yazıyıda aşağıdaki film afişinden esinlenmissin.Yeni ve kendine özgün tasarımlar yapsan daha güzel olacağına inanıyorum.Pek beğenmedim..

cilgin_dersane.jpg

Guapa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Adaş çalışman tam yaza ve amaca uygun walla gidesim geldi:)
Gençlerin böyle teşvik edici tasaraımlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Eline zihnine sağlık.Başarılar;)

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bunda kendinden kattığın pek bir şey yok fotoğraf üzerine yazı yazmışşın.Yazdığın yazıyıda aşağıdaki film afişinden esinlenmissin.Yeni ve kendine özgün tasarımlar yapsan daha güzel olacağına inanıyorum.Pek beğenmedim..

cilgin_dersane.jpg

benim çalışmlarımda esinlenme diye bi kaç sözcük tüketmişsin eğerki bir font çalışmanın tamamında bir esinlenmeye yer veriyorsa senin benim çalışmlarımdan esinlenmen daha iyi olur bence

yaz dersanesi normal bir fontla yazıldı tasarım aşamasındayken sonrasında müşteri çılgın dersanesi yazı fontunda olsun istedi fontu yaptık sonrasında farklı bir renk yaptım illaki bu olucak dedi sanırım bazı konularda bilmeden yada çalışmanın tamamı bir esinlenmedir diye bir idda atamazsın ortaya

lafkop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bana göre vehbi arkadaşımızın yaklaşımı son derece yanlış! Çalışmalara bu kadar kıt düşünce ve fikirlerle yaklaşmak doğru deil. Hepimiz muhakkak bir şeylerden etkileniriz zaten birbirimizi etkilemek ve daha güzel işler ortaya koymak için burda deilmiyiz? Ayrıca biri plaj resmini bir yerde kullanmış diye artık bu kullanılamaz diye bir şey yok ki! Aynı resmi aynı ve aynı sloganı kullansa anlarım fakat burda tamamen kendinden bir şeyler katılmış ve yeniden yorumlanmıştır. Kıvılcım; Şahsen ben çok beğendim ellerine sağlık başarılarının devamını diliyorum.

nazmiyyeah

🌱Yeni Üye🌱
cilgin dersane afisini yapan sirket dava acsa, haklidir ve kazanir. müsterinin her istedigi olmaz. musterilerimiz herseyi bilemeyebilir, onlari bilinclendirmek bizim gorevimizdir. basin agrimasin diye soyledigim yapici bir elestiridir. olumsuz düsünmeyecegini bilerek yöziyorum. basarilar.