Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yazı pixellerinin keskinleşmesi ?

terzi312

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar nasıl bir başlık altında açacağımı bilemedim ve benim tabirimce yazı pixellerinin keskinleşmesi başlıklı konumu açtım ve sizden yardım bekliyorum.

Photoshop CS5' te herhangi bir çalışmada,yazı yazdığım zaman köşeler çok keskin duruyor ve görüntü kalitesini çok kötü düşürüyor.Fakat aslında ilginç olan ben o dosyayı masaüstüne kaydettiğim zaman köşedeki bozukluklar düzeliyor.

Sorunum için bir tane ekran görüntüsü aldım buyrun: (not:keskinlikleri fotoğrafa yakınlaşınca görebilirsiniz )

Evet arkadaşlar dün bilgisayara format attım ve photoshop cs5 indirdim.Fakat ilginç olan birşey var,bu fotomontajın açılış logosuda farklı.Yani Mavi bir logo değilde 'White Rabbit' başlıklı bir logoyla açılıyor :?

Ayrıca arkadaşlar sadece 1 yazı tipinde denemedim nerdeyse bütün yazılar böyle gözüküyor.Yardımlarınızı bekliyorum... İyi günler.:angel:

T4XI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmanızın boyutu büyükse bu şekilde görünür. Yaklaştırdığınız zaman düzeldiğini görürsünüz. Kaydettiğinizde öyle bir problem kalmayacaktır. Fakat kaydettiğinizde de o şekilde kalıyorsa yazıyı yazarken yukarı bölmede aşağıda eklediğim resimdeki gibi bir bölme var. Oradan seçili olanı seçerseniz problem kalmayacaktır.