Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yazıyı silemedim yardım edermisiniz ?

anil3535

🌱Yeni Üye🌱
Bir oyundaki takımım için logo tasarlamak istiyorum elimde hali hazırda bir logo var , ancak üzerindeki yazı ve simgeleri bir türlü silemedim.Bu tür yazı veya simgeler silinebilir mi ? Silinebiliyorsa yardımcı olursanız sevinirim. ( Simgeyi ( savas topu ve yıldız ) silmek yerine direk kırmızı da yapabilirsiniz o kısmı farketmez :) )

lh4sn.jpg

Benzer konular

suzani

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Nasıl yapabileceğini sormuşsun anladım da direk okuyan kişiye neden "yapabilirsiniz" dedin ki ?karşındaki anlatır sen yaparsın.

anil3535

🌱Yeni Üye🌱
ben bikaç araştırma yaptım konuyla ilgili ancak birtürlü beceremedim yapılması gerekenleri , hep arka planı bozdum , yardım isterken yapabilirmisiniz siz demek istedim :)

kenan2343

🌱Yeni Üye🌱
Kadeş arka pilan rengini seç fırçayla yazılarınüzerinden dikkatli bir şekilde geç .

Cleanturn

🌱Yeni Üye🌱
En basit yollardan birisi Clone Tool'u kullanmaktır. Silmek istediğiniz kısmın yakınındaki bir yerden doku örneği alıp kolonlamak işinizi görecektir.

huseyinuzum

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.magicmanantalya.com
yardım isteyen birine dün bir logo yaptım ama forum kuralları gereği yasak olduğundan uyarı aldım.:/ bir araştırmayla çok rahat yapabilirsin.hatasız en hızlı "polygonal lasso tool (kısayolu klavyedeki L)" bu abimizle logonun orta kısmını manuel seçer "Paint bucket tool (G)" seçilerek fon renginin aynısını buraya uygularsın.bu işlemi üç defa uygulaman lazım bu logoya çünkü logo ortası yazının altındaki şerit 3 renk tonundan oluşmakta.Örnek verecek olursak önce koyu yerden açık yere doğru 3 hamlede yazıyı boya altına gömersin.arkadaşın dediği gibi clone olayı var ama ilk kullananlar nedense çamur ederler renk local liğini kaybeder.en temizi en basiti bu yöntem kolay gelsin.