Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yeni afişlerim

serhat90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yeni bir yarısma e-fikir proje yarısması için yaptığım el broşürü ve afiş tasarımı türkçe karakter düzeniini daha ayarlamadım ayarlıcam ı ların i olmasını falan
bu arada yesil tasarımlarda en altta renk çok bozu gibi duruyo ama basılınca öyle değil ren düzgün gözüküyo

eetr6.jpg

ssoe3.jpg

rrfeq5.jpg

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
exportlarken cmyk mı exportladın renkler çok cartlamış

serhat90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sağolun arkadaslar renklerin cırtlaklığıda pc de böyle kötü druuyo basıldığında güzel duruyo

harun_asa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık ama yazı karakterlerini tutmadım ben...

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
ii olmuş ellerine sağlık ii çalışmalar

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
kızma kardeş ama pek afiş gibi durmuyo doğru söylemek gerekirse biraz daha üzerinde çalışmalsın

habibe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba çalışmalarını gördüm hiç iç açıcı değil :S " grafikerkartal'ın söylediklerine katılıyorum" bir afiş gibi durmuyor. Daha çok el ilanına benziyor :S hataların birinci çalışmada renkler çok cırtlak duruyor ordaki yazı karakteri ve punto iyi gibi yanlız ikinci çalışmada ise, mavi rengi güzel yazı karakterleri çok göze batıyor yazı karakterlerinde büyütme yaparken yazıyı deforma etmişsin yazı karakteri hiç uygun değil.. tekrardan ele alman bence daha doğru olacak kolay gelsin :)

serhat90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eleştirileriniz için sağolun arkadaslar ama onların sadece mavi olanı afiş belirttiğim gibi diğerleri yesil olanlar zaten el broşürü sizinde el ilanına benziyor dediğiniz gibi yazdım yukarda zaten el broşürü diye
yorumlarınız için sağolun tekrar

madeinhell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasım sen bunu amatör olarak mı yaptn yoksa bu iş basılacak mı açık soylemek gerekirse bu çalısmaları kabul edecek bi göz tanımadım ben hepsi gercekten cok eksik ve yanlıs dolu font siçimi tipografi renkler tasarım hiç olmamıs

zzeyneppp

🌱Yeni Üye🌱
ben olsam böyle bir afiş hiç ilgimi çekmezdi ayrıca kusura bakma cnm ama hiç bi firmada böyla bir afişi istemez habibeye katılıyorum el ilanına benzemiş

serhat90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle görüşlerin için sağol dostum bu afişi bizim üniversite organizasyonu için hazırlamıstım ve basıldı ama organizasyonlardan dolayı okulda yattığımız bi günde :)) gece 2 de okula geldiğimizde 1 saatv içinde yetişsin diye acelece yaptım bu yüzden kötü
mesela logoyu falan da o aksam yaptık iğrenç oldu sonra yeniledik tabi logoyuda simdi süper :)

bu arada yesil olanlar zaten el ilanı afiş değil