sen yeter ki eleştirilmek iste
İlk önce resimlerin çözünürlüğü kötü gözüküyor.Belki de bilgisayardandır bilmiyorum.
Yazılarda aynı karakterleri kullanmışsın.Farklı bir karakter kullanabilirsin adres kısmında.
Logonun yeri de olmamış.Birde orada pattis filan var o logo deil ise biraz daha ufaltıp başka bir yere sıkıştırabilirsin.
Önceki gitar çalanı da farklı renk yapabilrsin.
Arka fonda gradient kullanırsan yada filter-distory-shear dan güzel bir fon çıkarabilirsin.
E bu kadar eleştiride yeter sanırım))
--Emeğine sağlık.Başarılar
İlk önce resimlerin çözünürlüğü kötü gözüküyor.Belki de bilgisayardandır bilmiyorum.
Yazılarda aynı karakterleri kullanmışsın.Farklı bir karakter kullanabilirsin adres kısmında.
Logonun yeri de olmamış.Birde orada pattis filan var o logo deil ise biraz daha ufaltıp başka bir yere sıkıştırabilirsin.
Arka fonda gradient kullanırsan yada filter-distory-shear dan güzel bir fon çıkarabilirsin.
arkadaşımız haklı sanırım. fakat potansiyel war sende. çalışmaya bakarken bir azim beliriyor. inaniyorum ki ileri deneyimlerin gittikçe çok daha iyi olucak.elinize sağlık
arkadaşımız haklı sanırım. fakat potansiyel war sende. çalışmaya bakarken bir azim beliriyor. inaniyorum ki ileri deneyimlerin gittikçe çok daha iyi olucak.elinize sağlık
bana mı dediniz eğer öyleyse teşekür ederim bu gazete 16 sayfalık büyük boy yerel bir gazete ve bütün sayfalarını 2 günde bitirip montajlayıp filme gönderdim 3 sayısıda böyle devam ettiyani ancak bu kadar yapılıyor bu şartlarda
yanlız gazete grafikerliği zor gerçektende sebeplerini birara konu açarak anlatıcağım
yorumlarınız için teşekürler
![]()
biliom ben bu gazeteyiiii ..
ikinci sayfada ise su ortadan ayırdıgın cizgi var ya onun yerine iki konununda arka fon rengi farklı verebilirdin.
selam... gazete sayfa sekreterliği ve mizanpajını yaptım yıllarca.. 3 sütun halinde tam boy bir gazeteyi çalışırsan göze hoş gözükmez. Büyük boy gazete sütunu 9 sütundur. ona göre çalış, daha hoş duracağına eminim. başlık karakterlerini seçerken düz karakter ve şç gibi harflerin çengelleri uzun olmayan karakterleri seç. spotlarda helvetica, haberlerde de klasik times karakteri hoş durur.
kolay gelsin....
gazete tasarımından çok dergi sayfasını andırmış.. arkadaşında dediği gibi gazete sayfaları çok bilinen bir sayıyla 9 sütundur lakin 8 sütun çalışan arkadaşlarda var.. 3 sütun gazete sayfası çalışma bencenasıl yükleneceğini bilsem sana bir iki sayfa aktarmak isterim...
dahada güzel yapabilirsin........
durmak yok gelismeye devam....
gazetenin ilk sayfası banada dergiyi anımsattı ama farklı we güsel olmuşbirde yazı fontlarını değiştirmeni öneririm.2. sayfa gayet hoş olmuş emeğine sağlık.
Güzel bir çalışma, zorlukları hepimizce malum. Ben başka bir açıdan değerlendirmek istiyorum. Dikkat ettim, yazılardaki cümlelerin bitişinde konulan imla işaretlerinden (nokta, virgül) sonra bir boşluk bırakılmamış. Bence cümlelerin sonunda kullanılan noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakılması iyi olacağını düşünüyorum. Bu husus ayrıca text kutusunda satır sonlarında da bazı problemlere neden olabilmektedir.
İyi çalışmalar...