Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yoga afis

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
Bir yoga kursunun afisi

sri_sri_yoga_afis_by_tristanTRISTAN.jpg

Benzer konular

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel olmuş.yalnız insanların yere bastığı anlaşılsın bence :)

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
konusu gibi çalışma da ferah... resime yansıma vermişsin güzel olmuş, bir de ayak uçlarına hafif gölge verirsen tamamdır.

emeğine sağlık.

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
Tesekkur ederim arkadaslar. Bu afis gectigimiz sene yayinlandi. Adres icin linki degistirecegim fakat duzeltmeyi nereden yapacagimi bulamadim. Yardimci olursaniz sevinirim. Tekrar tesekkurler.

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
İnsanlar havada gibi durmasa ve çözünürlük iyi olsa daha güzel olurdu. Yine de çok güzel bir çalışma eline sağlık.

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
insanlar yoga yapiyor... yerde olmalari garip olur :) cozunurluk linkleri update etmedigim icin ole cikti jpege cevirirken. basilan iste cozunurluk sorunu olmadi

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yere basmasını şu sebepten önerdim, insanların ayakları uçar gibi değil yere basar gibi.

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede yere bastıklarını flu bir çizgiyle de olsa göstermek gerek....

gölgelendirmede de çok belirginden kaybolma tarzında olsa grandiend ayak uçlarında belirmesi gerek...

sizin tasarımları genelde beğeniyorum... bu da çok şık bir çalışma

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence genelinde güzel bi çalışma fakat alttaki beyaz bant üzeri vida lar olmamış..gereksiz bi ayrıntı gibi..
yinede eline sağlık..

gök-khan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu çalışma bence yoga'dan çok bir fitness salonunu çağırıştırıyor. Yoga insanı yormayan tersine rahatlık ve huzur veren ve sakin icra edilen bir dal. Bunun içinde daha sade ve sakin bir ifade kullanmak gerekir diye düşünüyorum.

gök-khan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eleştiriye gelemiyorsanız çalışmanızı bu ortamda sunmanın bi alemi yok. Dalga geçer gibi konuşmayın lütfen.

aboo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kesim hiç iyi olmamış insanların olduğu resiminde çözünürlüğü iyi değil renler daha iyi olabilirdi ginede eline sağlık

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
@gok-khan
Elestiriye gelemedigimi soylemissiniz. Fakat yoga hareketlerini fitnes olarak gorerek dustugunuz hatadan kurtarmaya calisiyordum sizi. Elestirilmeyi de severim elestirmeyi de severim. Ancak dogru bulmadigim elestirilere de itiraz hakkim vardir herhalde. Dalga gecmiyorum arkadasim lutfen. Boyle bir anlayisa sebebiyet vermek istemem.

@aboo
eger konudaki mesajlari yeniden gozden gecirirseniz cozunurluk ile ilgili sizi tatmin edeceginden emin oldugum bir aciklama bulacaksiniz.

gök-khan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Elestiriye gelemedigimi soylemissiniz. Fakat yoga hareketlerini fitnes olarak gorerek dustugunuz hatadan kurtarmaya calisiyordum sizi

Ben yoga'yı fitness'la karıştırmıyorum tam tersi, Fitness'ı çağrıştırmış diyorum. Bahsettiğim şey sizin yaptığınız çalışma. Dikkatli okuyun lütfen.

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
Hmmm fotografi cikarirsak orda grafik calisma olarak sadece renkler, desenler ve tipografi kaliyor. Bu renkler ya da desenler size fitness i cagristirdi o zaman. Anliyorum. :) Yorumlariniz icin cok tesekkurler. Calismalarinizda basarilar.