Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yorumlarınızı Bekliyorum Ziyabey Eczanesi

bjkarena

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eczacilarlogozw5.jpg

ygraphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafikgezegeni.com
Bana Göre Renkler Olmamış Arkadaşım Yaza fontları iyi eczane ile ilgili tasarım yapıyorsan mutlaka yapacağın tasarıma göre renk seçmen gerek

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
çok sıradan ve basit olmuş.. kim siyahlara bürünmüş eczaneden deva bulmak ısterki.. öldürdün hemen herkesi..

bjkarena

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok sıradan ve basit olmuş.. kim siyahlara bürünmüş eczaneden deva bulmak ısterki.. öldürdün hemen herkesi..

Niye herkesi öldüreyim ki aaaa :) basit ve sırdan olmaması için ne yapılması gerek peki yardımcı olursan sevinirim kardeşim. Yorumun için teşekkürler.

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
tavsiyem logoyu buyut yazıları oyle kıtap kapağı gibi sıralama ortaya al mesela eczane ismini telefonları tek satıra ındır fontları bıraz daha dolgun ve estetık fontlardan seç. bırde madem sıyah zemın kullanıyorsun (ki bence mavi, turkuaz, beyaz, kırmızı gibi renkler daha ıyı olur) o yeşil çiçekteki siyah konturu kaldır beyaz yap.. yada zemın rengıne gore ne renk yapıcaksan onun zıttını seç..
bırde zıya bey eczanesı yazısını bloklamak yerıne merkezden hizala.
zıyabey yazısı daha kalın buyuk olsun eczanesı yazısnı da kucult bıraz yazıya ortala

bjkarena

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şimdi yardımcı oldun teşekkür ederim üstad :)

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
renkler kötü seçilmiş yukardaki tavsiyelere katılıyorum emeğine sağlık

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
benımkılerden pek faklı yorumlar gelecegını sanmıyorum ama sen bılırsın tabi.. zaman önemli bir unsur

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaslara katiliyorum, shedesign zaten ne söylenecekse söylemis bundan sonra bu calismaya gelecek yorum arkadaslara katiliyorum olur

art.ist

🌱Yeni Üye🌱
logoyu daha fazla büyütmemeni tavsiye ediorum...aşağıdaki yaprağı tam tersi yöne çevirip sayfanın sağ altına yerleştirmen daha hoş bir görüntü yaratacaktır...sayfanın sol yanındaki turkuaz,turuncu ve koyu turuncu şeklin geçişini de maviden turkuaza doğru yapmanda fayda var...siyahla daha iyi gider ayrıca sağlık biliminin rengidir...adres ve tel numaralarını tek bir satırda daha küçük bir puntoyla yaz ve daha aşağıya yerleştir...son olarak 'ziyabey eczanesi yazısını daha farklı fontlarda denemelisin...bi dene derim...iyi çalışmalar...

bjkarena

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok teşekkürler yardımlarınız için yapıp son halini atıyorum üstadlar :)

illistrasyon

🌱Yeni Üye🌱
:(

tavsiyem logoyu buyut yazıları oyle kıtap kapağı gibi sıralama ortaya al mesela eczane ismini telefonları tek satıra ındır fontları bıraz daha dolgun ve estetık fontlardan seç. bırde madem sıyah zemın kullanıyorsun (ki bence mavi, turkuaz, beyaz, kırmızı gibi renkler daha ıyı olur) o yeşil çiçekteki siyah konturu kaldır beyaz yap.. yada zemın rengıne gore ne renk yapıcaksan onun zıttını seç..
bırde zıya bey eczanesı yazısını bloklamak yerıne merkezden hizala.
zıyabey yazısı daha kalın buyuk olsun eczanesı yazısnı da kucult bıraz yazıya ortala

tavsiyelere hem katıyıyorum, hem de katılmıyorum...burda eleştirilsin diye çalışmalar gönderiliyor sanırım...Yani kızacak, alınacak birşey yok...Fakat çalışmadaki ruhu amatör olarak adlandırıyorum...Bu çalışmada eleştirdiğim tek bir nokta yok...Müşteri odaklı profesyonel düşünen bir tasarımcı kendi yaptığı çalışmayı önce kendisi beğenmeli...Yani bir düşü gerçeğe yansıtmanda çizdiğin çizgiye her zaman anlam yüklemek zorunda değilsin fakat göz estediğini bozmadan ince dokunuşlar yapmalısın...Ben inanıyorumki bu çalışmayı sen daha iyi yapabilirsin...Eczane logosunu güzelce vektörel hale getirerek başla bu işe....Ve logodaki yaprak imajını sakın altta kullanma...Bu logo şirket logosu değil...Komplike bir şirket zinirini temsil eden bir logo...Bölünmesi son derece yanlış...Kurumsal kimlik bilgilerinde sağda solda görmüş okumuş olarak varsayıyorumki bu şekilde kurumsal kimliği belli olmuş kurumların logolarını öyle her istediğin şekilde kullanamazsın...(Kullanırsan başına dert alırsın)Kullanım varyasyonları bellidir...Burda çalışmanı şöyle yap böyle yap demek istemiyorum çünkü bu çalışmayı hafızandan silerek yeni bir sayfa açarak bu işe başlamanı arzu ediyorum...Bundan sonraki çalışmalarında başarılar...

bjkarena

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma kaldırılmıştır.

Son düzenleme:

illistrasyon

🌱Yeni Üye🌱
shedesign e uymuşsun...ben yorum yapmıyorum...saygılar...

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
1. Çalışmanız bir afişmi?
2. Çalışmanızın amacı nedir?

Sorularıma cevap verebilirseniz size yorum yazmak istiyorum...