Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yorumlarınızı Bekliyorum Ziyabey Eczanesi

nesslihann

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz daha canlı renkler kullanırsan daha göz doldurur.yazı fontunu da değiştirirsen daha ii olur gibi gelio..kolay gelsin..

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Kartvizit ama biraz büyük eklemişim

Tesekkür ederim...
Ben aslinda kartvizit oludguni algiliyorum. Fakat algilanmadgini düşünüdügüm için böylesi bir soru sordum...
Çünkü amblem firma ismi ve kişi ismi büyüklüklerinde kartvize yakısır orantilar yok...Mevcut alanı başarılı kulanamıyorsunuz...
Renk bilginizi gelistirerek birden fazla eskiz çalismasi yapmayi deneyerek yol alabilirsiniz...

bjkarena

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tesekkür ederim...
Ben aslinda kartvizit oludguni algiliyorum. Fakat algilanmadgini düşünüdügüm için böylesi bir soru sordum...
Çünkü amblem firma ismi ve kişi ismi büyüklüklerinde kartvize yakısır orantilar yok...Mevcut alanı başarılı kulanamıyorsunuz...
Renk bilginizi gelistirerek birden fazla eskiz çalismasi yapmayi deneyerek yol alabilirsiniz...

Teşekkür ediyorum

bjkarena

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tavsiyelere hem katıyıyorum, hem de katılmıyorum...burda eleştirilsin diye çalışmalar gönderiliyor sanırım...Yani kızacak, alınacak birşey yok...Fakat çalışmadaki ruhu amatör olarak adlandırıyorum...Bu çalışmada eleştirdiğim tek bir nokta yok...Müşteri odaklı profesyonel düşünen bir tasarımcı kendi yaptığı çalışmayı önce kendisi beğenmeli...Yani bir düşü gerçeğe yansıtmanda çizdiğin çizgiye her zaman anlam yüklemek zorunda değilsin fakat göz estediğini bozmadan ince dokunuşlar yapmalısın...Ben inanıyorumki bu çalışmayı sen daha iyi yapabilirsin...Eczane logosunu güzelce vektörel hale getirerek başla bu işe....Ve logodaki yaprak imajını sakın altta kullanma...Bu logo şirket logosu değil...Komplike bir şirket zinirini temsil eden bir logo...Bölünmesi son derece yanlış...Kurumsal kimlik bilgilerinde sağda solda görmüş okumuş olarak varsayıyorumki bu şekilde kurumsal kimliği belli olmuş kurumların logolarını öyle her istediğin şekilde kullanamazsın...(Kullanırsan başına dert alırsın)Kullanım varyasyonları bellidir...Burda çalışmanı şöyle yap böyle yap demek istemiyorum çünkü bu çalışmayı hafızandan silerek yeni bir sayfa açarak bu işe başlamanı arzu ediyorum...Bundan sonraki çalışmalarında başarılar...

O zaman bu çalışma adayını kaldırıyorum. Teşekkür ediyorum söylediklerin için.

art.ist

🌱Yeni Üye🌱
daha hoş bir çalışma oldu...yazı karakterin eczaneye de uygun bence...ama logo epeyce büyümüş... baskı ebatları nedir bu işin, onu da yazr mısın...?iyi çalışmalar...

Grafik_büşra1

🌱Yeni Üye🌱
çalışma güzel fakat renkler işi bozmuş magenta veya turunc gibi hoş renkler kullanarak daha güzel şeyler çıkabilir ortaya üstelik bazı arkadaşlarda yazmış eczanede bu siyah zemin pek gitmez ama emeğine sağlık başarılar...

bjkarena

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eczacilarlogonh7.jpg