tavsiyelere hem katıyıyorum, hem de katılmıyorum...burda eleştirilsin diye çalışmalar gönderiliyor sanırım...Yani kızacak, alınacak birşey yok...Fakat çalışmadaki ruhu amatör olarak adlandırıyorum...Bu çalışmada eleştirdiğim tek bir nokta yok...Müşteri odaklı profesyonel düşünen bir tasarımcı kendi yaptığı çalışmayı önce kendisi beğenmeli...Yani bir düşü gerçeğe yansıtmanda çizdiğin çizgiye her zaman anlam yüklemek zorunda değilsin fakat göz estediğini bozmadan ince dokunuşlar yapmalısın...Ben inanıyorumki bu çalışmayı sen daha iyi yapabilirsin...Eczane logosunu güzelce vektörel hale getirerek başla bu işe....Ve logodaki yaprak imajını sakın altta kullanma...Bu logo şirket logosu değil...Komplike bir şirket zinirini temsil eden bir logo...Bölünmesi son derece yanlış...Kurumsal kimlik bilgilerinde sağda solda görmüş okumuş olarak varsayıyorumki bu şekilde kurumsal kimliği belli olmuş kurumların logolarını öyle her istediğin şekilde kullanamazsın...(Kullanırsan başına dert alırsın)Kullanım varyasyonları bellidir...Burda çalışmanı şöyle yap böyle yap demek istemiyorum çünkü bu çalışmayı hafızandan silerek yeni bir sayfa açarak bu işe başlamanı arzu ediyorum...Bundan sonraki çalışmalarında başarılar...