Her türlü yoruma açığım Şahsi logom ...
S sharlk 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 6 Ara 2011 Mesajlar 46 Tepkime puanı 0 17 Nis 2012 #1 Her türlü yoruma açığım Şahsi logom ...
levolemanyak 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 21 Haz 2009 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 23 Nis 2012 #2 adın haydar olanda da sopa mı çizecektin?
keko160 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 11 May 2008 Mesajlar 48 Tepkime puanı 0 2 May 2012 #3 levolemanyak' Alıntı: adın haydar olanda da sopa mı çizecektin? Genişletmek için tıkla ... :rofl: ya da nuri olsa gazoz şişesi koyabilirdin heralde...:rofl:
levolemanyak' Alıntı: adın haydar olanda da sopa mı çizecektin? Genişletmek için tıkla ... :rofl: ya da nuri olsa gazoz şişesi koyabilirdin heralde...:rofl:
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 2 May 2012 #4 İlk iki yorumu okumadım sayıyorum, Zevkler ve renkler ne zamandır tartışılır oldu ! Çalışman ise sade ve şık olmuş.
İlk iki yorumu okumadım sayıyorum, Zevkler ve renkler ne zamandır tartışılır oldu ! Çalışman ise sade ve şık olmuş.
S sharlk 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 6 Ara 2011 Mesajlar 46 Tepkime puanı 0 2 May 2012 #5 levolemanyak' Alıntı: adın haydar olanda da sopa mı çizecektin? Genişletmek için tıkla ... keko160' Alıntı: :rofl: ya da nuri olsa gazoz şişesi koyabilirdin heralde...:rofl: Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar sadece iyi olmus yada kötü olmus diyebilirdiniz küstahlıga gerek yoktu...
levolemanyak' Alıntı: adın haydar olanda da sopa mı çizecektin? Genişletmek için tıkla ... keko160' Alıntı: :rofl: ya da nuri olsa gazoz şişesi koyabilirdin heralde...:rofl: Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar sadece iyi olmus yada kötü olmus diyebilirdiniz küstahlıga gerek yoktu...
niLqün.672 ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 16 Ara 2008 Mesajlar 1,189 Tepkime puanı 39 2 May 2012 #6 Elinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş fakat bana yunus görseli fazla büyük geldi.Onun dışında sade bir çalışma olmuş.Başarılar.
Elinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş fakat bana yunus görseli fazla büyük geldi.Onun dışında sade bir çalışma olmuş.Başarılar.
keko160 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 11 May 2008 Mesajlar 48 Tepkime puanı 0 3 May 2012 #7 sharlk' Alıntı: Arkadaşlar sadece iyi olmus yada kötü olmus diyebilirdiniz küstahlıga gerek yoktu... Genişletmek için tıkla ... kusura bakma kardeş ya ben ilk yoruma yorum yapmıştım. Yaptığım yorumun logonla alakası yok. Logon güzel ona bi sözüm yok kardeş alınma hemen..
sharlk' Alıntı: Arkadaşlar sadece iyi olmus yada kötü olmus diyebilirdiniz küstahlıga gerek yoktu... Genişletmek için tıkla ... kusura bakma kardeş ya ben ilk yoruma yorum yapmıştım. Yaptığım yorumun logonla alakası yok. Logon güzel ona bi sözüm yok kardeş alınma hemen..