Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ZAMAN broşür çalışması.

ofluvahdet

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cyber-warrior.org
Merhabalar; bu sabah erken kalktım açık zihinle kuruldum işin başına. Düşündüm taşındım ve aklıma bir eğitim kurumu ile ilgili broşür çalışması yapmak geldi. Aslında böyle bir eğitim kurumu yok hayal ürünümdür.Öğrenci ve diğer resimleri web den aldım. Geri kalan ne varsa ben yaptım.

Buda broşür için yaptığım logo...

Yorumlarınızı bekliyorum.

serious_angel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş ama film şeritlerini daha gerçekçi yapabilirdin

Prenses Keriman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
flim şeridindenki fotoğraflar olmamış şeritte gerçekçi durmuyor seritte değişiklik yapsan daha iyi bir sonuç çıkacaktır mutlaka ama yide emeğine sağlık.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
şimdi arkadaşım logo fikir olarak güzel fakat uygulama çok zayıf.kum saatinin içine kum resmi koymasan kendin o rengi koysan olurdu.hatta kalemi koymasan bile olurdu.çalışmana gelince bu broşür değil de sanki kapağı gibi bşy olmuş.şeritte pek düzgün ve renkleri zeminli uyumlu görünmüyor.

Kite

🌱Yeni Üye🌱
fil şeridi hakkındaki görüşlere katılıyorum ve ek olarak bence logoyu bukadar doldurmamalısın yani sadece kum saati espirisi yeterli oucaktır.

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
logoda birden fazla görsellik kullanılmış ve logoda olması gereken sadelik kuralını biraz geçmiş..kum saatinin espirisi güzel ama okumada sorun yaratıo..biraz daha sadeleştirilirse belki biraz daha çizgisel yapılırsa daha güzel olur die düşünüyorum..emeğinize sağlık...başarılar..