Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zayıflama Ürünü Afiş Tasarım (Bitkisel)

N. Eser ULUHAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ajhans.net
Bitkisel ürünler satışı yapan bir firmaya ait bir afiş çalışması.
Afişte yaza formda girmek isteyenlerin kilo kontrolünü yapmaları gerektiğini kilo vermeleri gerektiğini anlatmaya çalıştım. Yani kısacası Kilo vermeden aşağıdaki ürünleri nasıl kullanacaksın? Der gibi ...

Bu ürünle ilgili olarak Zayıflama taahhütü vermeyen bi konsept aklına gelen olursa paylaşabilirmi? 4-5 konsept yaratmam gerekli :(

1701-aci-cehre-urunu-ile-ilgili-hazirlanmis-afis-tasarimi.jpg

Benzer konular

Grafek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İnanır mısınız, bir an google reklamı zannettim. :D

Afiş genel olarak güzel, lakin yazı fontunu ve yazıya vermiş olduğunuz efekti değiştirirseniz daha güzel olabilir. Font olarak, daha ciddi duran herhangi birini kullanabilirsiniz. Ayrıca vermek istediğiniz mesajı, bikinili bir hatun koyarak daha iyi ve kolay bir şekilde verebilirsiniz.

Emeğinize sağlık...

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Dostum arkaplan renkleri yaza uygun değil.
Font seçimi biraz daha cıvıl cıvıl olması gerekir. Çalışmada opacity si düşük olarak imzana gerek yok. Burdan çalıpta bu afişi kimse kullanmaz :)
Ve şöyle düşün soru soruyorsan onlara daha çok kafa yoraiblcekleri bir tasarım yap. Yani yorumlamayı onlar yapsın.

Ve şu yaratmak kelimesini bi arkadaş olarak rica ediyorum çok kullanma. Bunu tartışması çok olmuştur. Dünyada kimse bir şey yaratamaz. Üretir. Üretkendir.
Beyin hiç bir şeyi yoktan varedemez yada insan. Sadece birleştirip yeni bir konsept sunar. :)

smmugler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
böyleydi böyle oldu diyip şişman bir bayan ile zayıf olanını koyabilirsiniz biraz klasik oldu ama :D

N. Eser ULUHAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ajhans.net
Dostum arkaplan renkleri yaza uygun değil.
Font seçimi biraz daha cıvıl cıvıl olması gerekir. Çalışmada opacity si düşük olarak imzana gerek yok. Burdan çalıpta bu afişi kimse kullanmaz :)
Ve şöyle düşün soru soruyorsan onlara daha çok kafa yoraiblcekleri bir tasarım yap. Yani yorumlamayı onlar yapsın.

Ve şu yaratmak kelimesini bi arkadaş olarak rica ediyorum çok kullanma. Bunu tartışması çok olmuştur. Dünyada kimse bir şey yaratamaz. Üretir. Üretkendir.
Beyin hiç bir şeyi yoktan varedemez yada insan. Sadece birleştirip yeni bir konsept sunar. :)

Yaratmak kelimesinde haklısın. Pardon.
Yorum için teşekkürler.
Demek istediğim bu konuda taahhüt vermeden bişeyler üretmem gerekiyor. Fikri olan varmı ? idi...

smmugler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
haklısınız ama insanlar hiçbir zaman gerçeği görmek istemezler bence yapın.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
emegine sağlık arkadaşım ama ben bir kaç şeye deeyinmek istiyorum afına sıgınaraak..
1-) renkler yaza ve bitki özlü bir ilaç firmasına gitmemiş renk seçimin yanlış..
2-)Görsel seçimininde yanlış oldugunu düşünüyorum..

bence tekrar üzerinde çalışmanı tavsiye ederim
başarılar diliyorum..

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
'bu yaza hazırmısın'yazının kenarlarına verdiğin efekt olmamış bence

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
kızma ama temizlik ürünü diye algıladım ta ki yazıyı okuyana kadar :) ama düşündüğün gibi bi mayolu hatun koysaydın ii olurdu diye düşünüyorum :)

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
renklerde bir canlılık yok ayrıca ilk bakıldığında an hiçbirşey anlaşılmıyor

N. Eser ULUHAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ajhans.net
Yorumlar için teşekkür ederim.
Fikirlerinizi değerlendirerek çalışmayı değiştirdim.

Teşkkrler tekrar.