Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

zırt pırt işler :)

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
son çalışmalardan biri daha yorumlarını iyi yada kötü eksik etmezseniz sevinirim

elifpu1.jpg

modysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sanırım birileri aşık :D (Dünyada tekbir gerçek vardır oda aşktır.)

Güzel olmuş eline koluna sağlık bencede o bölümü kaldırsan daha bir anlam kazanacak çalışman.

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
sağ üsteki kahverengi parçayı ortadaki dairenin açısıyla aynı yapmadığın için bir dengesizlik oluşmuş. bide o ortadaki yuvarlağı daha üstte yada daha aşşağıda yapsan daha hoş dururdu. (benim tercihim altta)

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlar için teşekküler ( sanırım değil arkadaşlar bu kişi aşık ama zorda öte mi aşk :S insafsız hala sevmiyor beni :( ) neyse konu dışına çıktık yeniden yorumlar için teşekkür ediyorum vede dediklerinizi uygulayacağım ..

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeşim güzel olmuş ellerine sağlık ama gerçekten ben resmimde fontu batırdım sendede o fon olmamış:D:D

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
:D yav tasarımsal olarak eksikleri var ama etkilio böle şeyler beni :D güzel olmuş güzell :D:D:D benimde aşkıma leyla dokundu :):)

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aşk başka birşey dimi adamı alıp götürüyor bazen mecnun bazen leyla dokunuyor işte bildikleriniz silinip yerine yenisi konuyor By_tas.. değerlendirecem yorumunu peki majestik eksik olan ne (insan onlarıda yazar yaw bak yukarda millet yazmış ) arkadaşlar şurası olmuş yada olmamış diyin yaw en olmadı alın resmi düzeltin koyun yaw vurun kafama eksiklerimi aaa lütfen ama :D teşekkürler ..