ama kimsecikler bişey yazmıyor
:upset:
valla kendince haklısındır begenmiye bilirsin ama bende sırf senin hatrın için sen begnesin diye koymadım buda benim kendi düşüncem... ama hep öyle diğilmidir illaki biri cıkar anlar yada anlamaz bişeyler söyler yinde saol:lol:hiç yapmasan daha iyiymiş kusura bakma dicek birşeyim yok böyle bir çalışma için sende keşke hiç yazmasaydın dersin şimdi.
haklı olabilirsin ama ben böyle uygun gördüm denemedim diğil farklı acılardan farklı fontlardanda denedim ama beni bu tetmin etti yinede saoleline saglık sima bu çalışmanda cok guzel olmus . ama sankı yazıları daha farklı sekıllerde deneseydın belkı daha guzel gorunucek bısey bulabılırdın yanı aslında bunuda soylemek ıstemıyorum bılıyosun daha yenıyım sadece goze nasıl gorunuyo onun hakkında konusmak ıstedım. sankı yazılar bıraz resımdekı guzellıgı bozuyo gıbı. farlı fontlar veya farklı bıseylerle daha hos olabılırdı gıbı gelıyo. ama yındede basarılı bır çalışma.
teşekürler classmangüzel bi çalışma olmuş hoşuma gitti![]()
valla kendince haklısındır begenmiye bilirsin ama bende sırf senin hatrın için sen begnesin diye koymadım buda benim kendi düşüncem... ama hep öyle diğilmidir illaki biri cıkar anlar yada anlamaz bişeyler söyler yinde saol:lol:
saol eleştirin beni mutlu etti ... kimmiş o corel düşmenın söyle bana cabukherkezin zevki farklıdır calısmaları farklıdır bir çalışmanı daha gördüm ona hayran kaldım mesela ama bunu hiç begenmedim yani sonuçtata çalışmalarımızı buraya insanların eleştirileri için koyuyoruz kendimizede güzel bir arşiv yaratıyoruz bu arada tam bir corel delisisin onuda corel'e olan büyük bir hayranlığınla ifade ediyorsun ama yalnız burda bana düşman olan bir kaç kişi var corel yüzünden![]()
saol eleştirin beni mutlu etti ... kimmiş o corel düşmenın söyle bana cabuk)