Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tipografi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
simanalmazn0.jpg

photoshop ve corelde yaptım tipgrafi leke düzeni ve tasarım

Benzer konular

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ama kimsecikler bişey yazmıyor
:upset:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
bu kadar karamsar olmayın
yılbaşındayız

merveporay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.shutterstock.com
fotograf ve leke duzenı cok guzel olmus cok basarılı ama tıpografıde bıraz daha oynama yapman lazım bence o zaman muhtesem olur ellerıne saglık :)

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
hiç yapmasan daha iyiymiş kusura bakma dicek birşeyim yok böyle bir çalışma için sende keşke hiç yazmasaydın dersin şimdi.

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hiç yapmasan daha iyiymiş kusura bakma dicek birşeyim yok böyle bir çalışma için sende keşke hiç yazmasaydın dersin şimdi.
valla kendince haklısındır begenmiye bilirsin ama bende sırf senin hatrın için sen begnesin diye koymadım buda benim kendi düşüncem... ama hep öyle diğilmidir illaki biri cıkar anlar yada anlamaz bişeyler söyler yinde saol:lol:

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
tipografi konusunda ne kadar istesemde üretim kabızlığı içindeyim bu aralar.. ondan dolayı eleştiri yapmak belki haksızlık olacak ama ; "bence de tipografiyi tekrar elden geçir diğer düzenlemelerin gayet hoş"...

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi bir tasarımcı aynı zamanda kaliteli bir ameledir. Onda, tüm mesleklerin becerisi vardır...Bir grafiker, on doktora bedeldir ve on amele gücüne eşittir...

İyi bir fotoğrafçı aynı zamanda kaliteli bir şahindir. Onda, tüm doğanın becerisi ve ruhu vardır...Bir fotoğrafçı, on göze bedeldir ve on objektif gücüne eşittir...

erdem77

🌱Yeni Üye🌱
eline saglık sima bu çalışmanda cok guzel olmus . ama sankı yazıları daha farklı sekıllerde deneseydın belkı daha guzel gorunucek bısey bulabılırdın yanı aslında bunuda soylemek ıstemıyorum bılıyosun daha yenıyım sadece goze nasıl gorunuyo onun hakkında konusmak ıstedım. sankı yazılar bıraz resımdekı guzellıgı bozuyo gıbı. farlı fontlar veya farklı bıseylerle daha hos olabılırdı gıbı gelıyo. ama yındede basarılı bır çalışma.

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline saglık sima bu çalışmanda cok guzel olmus . ama sankı yazıları daha farklı sekıllerde deneseydın belkı daha guzel gorunucek bısey bulabılırdın yanı aslında bunuda soylemek ıstemıyorum bılıyosun daha yenıyım sadece goze nasıl gorunuyo onun hakkında konusmak ıstedım. sankı yazılar bıraz resımdekı guzellıgı bozuyo gıbı. farlı fontlar veya farklı bıseylerle daha hos olabılırdı gıbı gelıyo. ama yındede basarılı bır çalışma.
haklı olabilirsin ama ben böyle uygun gördüm denemedim diğil farklı acılardan farklı fontlardanda denedim ama beni bu tetmin etti yinede saol ;)

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Maksadın tipografi ise bence harfleri - kelimeleri daha fazla zorlamalısın, "anlam" yazısı iyi duruyo ama diğer yazıların çok "düz".

heross

🌱Yeni Üye🌱
bişeyler yazmak için tecrübe gerekir ama güzel bi çalışma ellerinize salık

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
begenmenize sevindim arkadaşlar sagolun

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla kendince haklısındır begenmiye bilirsin ama bende sırf senin hatrın için sen begnesin diye koymadım buda benim kendi düşüncem... ama hep öyle diğilmidir illaki biri cıkar anlar yada anlamaz bişeyler söyler yinde saol:lol:

herkezin zevki farklıdır calısmaları farklıdır bir çalışmanı daha gördüm ona hayran kaldım mesela ama bunu hiç begenmedim yani sonuçtata çalışmalarımızı buraya insanların eleştirileri için koyuyoruz kendimizede güzel bir arşiv yaratıyoruz bu arada tam bir corel delisisin onuda corel'e olan büyük bir hayranlığınla ifade ediyorsun ama yalnız burda bana düşman olan bir kaç kişi var corel yüzünden :)

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herkezin zevki farklıdır calısmaları farklıdır bir çalışmanı daha gördüm ona hayran kaldım mesela ama bunu hiç begenmedim yani sonuçtata çalışmalarımızı buraya insanların eleştirileri için koyuyoruz kendimizede güzel bir arşiv yaratıyoruz bu arada tam bir corel delisisin onuda corel'e olan büyük bir hayranlığınla ifade ediyorsun ama yalnız burda bana düşman olan bir kaç kişi var corel yüzünden :)
saol eleştirin beni mutlu etti ... kimmiş o corel düşmenın söyle bana cabuk :))

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
saol eleştirin beni mutlu etti ... kimmiş o corel düşmenın söyle bana cabuk :))

ben corel kullanırdım sonra beni freehand e zorladılar. bende öğrendim. ama ilk zamanlar sanki özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissettim. ama şimdi ikisini de kullanıyorum. freehand de renkler daha iyi ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...