Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

1 den 100 Otomatik Sıralandırma

tsotsis

🌱Yeni Üye🌱
İyi günler arkadaşlar ,

Elimde 1 den 100' e kadar aynı boyutta, aynı şekilelr var. Bunların ölçüsünü toplu şekilde değiştirebiliyorum, action kısmından ama şöyle bir sorum var , bu aynı şekillerin içine 1 den 100 rakamlandırmak istiyorum , bunun otomatik bir yolu varmıdır acaba , action kısmından yapabiliyormuyuz ? Yardım ederseniz çok sevinirim ?

Şimdiden çok teşekkürler

Benzer konular

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Dosya isimlerinimi degiştirmekmi yoksa dökümanların içine yazı yazdırmakmı ?

tsotsis

🌱Yeni Üye🌱
Dosya isimlerinimi degiştirmekmi yoksa dökümanların içine yazı yazdırmakmı ?

Dökümanların içine rakam yazmak. Şekiller ve boyutları ayna sadece içlerinde rakamları sıraya koymam lazım, ilk şekle 1 sonraki şekle 2 gibi. 100 dedim ama 1000 lerce olacağı için inanılmaz zaman demek bu. Eğer bildiğiniz birşey varsa çok mutlu olurum.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
dosya uzantınız nedir ? hespini bir pdf yapsananız olurmu peki ? olursa size bir yöntem önerecem de

tsotsis

🌱Yeni Üye🌱
dosya uzantınız nedir ? hespini bir pdf yapsananız olurmu peki ? olursa size bir yöntem önerecem de[/QUOTE

Corelde yapıyorum tekli olarak, png uzantılı. Görselleri sisteme yüklüyoruz şekil tam daire ve altında birleşik şekilde ok gibi bi çıkıntı oldugu için jpg yaptığım zaman geri kalan kısımlar beyaz oluyor, png olursa oralar gözükmüyor.

O şekilde olabiliyorsa onu yapmam daha iyi olur, pdf nasıl olur bilmiyorum açıkcası.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
peki her sayfada kaç şekil var ? (daire ve altında birleşik şekilde ok gibi bi) bunlar tek bir şekilmi ve bunlara tek bir numaramı verilecek; acıkcası her sayfanın içine tek bir numaramı verilecek ?

tsotsis

🌱Yeni Üye🌱
peki her sayfada kaç şekil var ? (daire ve altında birleşik şekilde ok gibi bi) bunlar tek bir şekilmi ve bunlara tek bir numaramı verilecek; acıkcası her sayfanın içine tek bir numaramı verilecek ?

Şekil bu.

Bunun gibi 1000 lerce var aynı boyut aynı şekil.
Her biri tekli istediğimiz safyaya istediğimiz kadar koyabiliriz.her birinin üzerine ayrı ayrı rakamlar yazıcam 1 . 2 , 3 .. diye gidicek.

tsotsis

🌱Yeni Üye🌱
Çok teşekkür ederim, bu şekilde deneyeceğim.