Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

10 000 TL Ödüllü Logo Yarışması

mustafaylmz

🌱Yeni Üye🌱
ZlYSo.jpg

Değerli tasarıımcıı arkadaşlar,

Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği siz tasarımcıların yaratıcı fikirlerini bekliyor.

Amaç ve Konu
1961 yılında kurulan Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği’nin kurumsal yapısında kullanılmak üzere yeni bir logo tasarımı için düzenlenen yarışmadır. Derneğin adı, “Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği“ dir. Dernek merkezi Ankara’dır. Derneğin amacı; Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında bilimsel gelişmelere katkı sağlamak, insanların bu alanda yüksek standartlarda sağlık hizmeti alması için çalışmalar yapmak, meslektaşlar arasında dayanışmayı, bilimsel ve sosyal ilişkileri geliştirmektir.

Seçici Kurul
Ramazan KAHVECİ
Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Başkanı
İsmail KURAN,
Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Başkan yardımcısı
Murat TOPALAN,
Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Basın ile İlişkiler Sorumlusu
Elif Varol ERGEN,
Grafik Tasarım

İlgilenenler için ayrıntılı bilgi: Logo Yarışması

Mustafa Yıılmaz

emretorun

🌱Yeni Üye🌱
bilgilendirme için teşekkürler. Şansımızı bir deneyelim bakalım :wink:

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
abi ben TPAO yarışmasından sonra yarışmalara katılmama kararı aldım, katılan arkadaşlara başarılar :)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
katılma fikri ürkütüyor beni :p
o değil de seçici kurulda tek bir grafik tasarım elemanı var geri kalanı plastik cerrah

sayfayı incelerken bir de şunu gördüm (sadece ömrümde ilk kez gördüğüm ve bana ilginç geldiği için paylaşıyorum) sekreter mail adresi " tpcd1961@hotmail.com" çok sıradışı.

ayrıca yarışmada 2. 3. ve mansiyon olmaması akabinde şartname üzerinde logonum tüm haklarının derneğe bırakılması çok ilgin. yani kazanamaz isek logonun hakları dernekte mi kalacak?

tasarlayanadam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o değil de seçici kurulda tek bir grafik tasarım elemanı var geri kalanı plastik cerrah

sayfayı incelerken bir de şunu gördüm (sadece ömrümde ilk kez gördüğüm ve bana ilginç geldiği için paylaşıyorum) sekreter mail adresi " tpcd1961@hotmail.com" çok sıradışı.

ayrıca yarışmada 2. 3. ve mansiyon olmaması akabinde şartname üzerinde logonum tüm haklarının derneğe bırakılması çok ilgin. yani kazanamaz isek logonun hakları dernekte mi kalacak?

diğer yarışmalarda da bütün hakları yarışmayı düzenleyen firma yada derneğe kalıyor

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
10.000 TL büyük ödül grafikere yedirmezler bu parayı.

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆

bunların üzerinde düşünülmesi gerek.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
mail adresi neden öle oldu bilemiyorum ama söylemek istediğim
@ ilşareti yerine "at"
. işareti yerine "dot" diye yazılması idi.

izoizm

🌱Yeni Üye🌱
10.000 TL kazansam ajans açarım. Ha bide kendi bünyelerinde bir grafiker var ama yetersiz sanırım, 10.000 TL ye dışarı yaptırıyorlar. O seçici kuruldaki tek grafiker yerinde olsam 10.000 TL yi kendim alır dışarıdan bir ajansa 1000 Tl ye yaptırırdım.(kendisi yetersizse tasarımda) :tongueout::rofl:

asom1453

🌱Yeni Üye🌱
10BİN tl ODÜL

Arkadaşlar bende son katıldığım yarışmadan sonra bir daha katılmama
kararı aldım. bunlar kendi tanıdıklarına verecekler sonucu ne de olsa uzman kişiler değerlendirmiyor. gördüğünüz gibi müdürleri başkan olan bir kuruldan herhangi bir sonuç beklemeyin derim.

Genede kolay gelsin...

kerembaydemir

🌱Yeni Üye🌱
Bi kaç arkadaş son katıldıkları yarışmadan sonra katılmama kararı aldım demiş. Yarışmalar hakkında bi bilgim yok başka şeylermi dönüyo? biraz açıklarsanız sevinirim. Buna katılmayı planlıyorum çünkü.. Ne dersiniz ?

xby21

🌱Yeni Üye🌱
bıraksanıza kendi adamları alacak bende artık katılmıyacam

mustafaylmz

🌱Yeni Üye🌱
arixira arkadaşım,

Spam mail oluşturmak için sitelerden e-mail adresleri toplayan programlar (motorlar) vardır. Bu programlar web te sitelerdeki xxxx@xxxxxxx.com formatındaki tüm kelime gruplarını tarar ve e-mail adreslerini toplayıp devamlı bu adreslere spam mail gönderirler.

Bazı siteler bu programları atlatmak ve spam mail almamak için e-mail adreslerinde "@" ve "." işaretlerinin yerine (at) ve (dot) kullanırlar.

Durum bundan ibarettir. Bilmem anlatabildim mi?

Selamlar

Mustafa

_NeXcO_

🌱Yeni Üye🌱
İlla ki bir şeyler dönüyor. Burası Türkiye. Herkesin bir dayısı bir amcası var sağda solda kamu yada özel farketmez. Ayrıca ilk defa bu kadar katti bir yarışma sunumu görüyorum. Bir an kendimi askerlik yıllarında gibi hissettim :D Bence gereksiz harcanan zamana ve paraya yazık olur. Bir cerrah yeğeni efendime söyleyeyim bir cerrah kuzeni alır o 10.000 TL'yi :D