Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

100.YIL EML Deprem Yardımı Afişleri

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
okulumuzda yapılan yardım kampanyası için yaptığım afiş çalışmaları.

afis_1.jpg

afis_2.jpg

afis_3.jpg

Benzer konular

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmaların çok güzel fakat bilgi eksikliği bulunmakta.
İletişim bilgilerinide eklersen gerçekden güzel afişler olucaktır...Tebrikler

dvrN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
bostanciogludevran.wordpress.com
Çalışmalar güzel fakat ikinci afişte şöyle bir durum var:

"Sözün bittiği an,"
...
"Onlara,"

Sözün bittiği an'dan sonra virgül koymuşsunuz fakat devamı gelmemiş. İnsan devamı gelecek gibi hissediyor.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
* Afişteki farkzetki van'dasın...Yetersiz kalmış durumda.. Eee farzediyorum? Üzüleyimmi? Panikmi olayım? Telaş mı edeyim? Yardımmı bekliyelim? Yardımamı koşayım? Yetersiz slogan..

* Sözün bittiği an, onlara bir el de sen uzat.. Kullandığınız görsel ile yardım ekiplerine katılımanızı bekliyoruz gibi bir durum söz konusu..Ayrıca farkediyorsanız, kullandığınız görselde de el uzatan kimse yok! Yani görselle tezat slogan.

* Kullandığınız slogan yine tezat oluşturuyor. Çünkü depremle yıkılmadılar. Daha öncede Düzce'de, bingöl'de olduğu gibi deprem değil kaçak yapılaşma ve bu işin eğitimin alanlar değil ticari kazanç görenlerin yaptığı inşaatlar sayesinde yıkımlar oluştu. Buda demek ki sloganlarınız yetersiz.

çalışmalarınızda kullandığınız yıkım anlarının görselleri elbetteki can sıkıcı. YArdım kampanyası için daha vurucu bir görsel, bir slogan yeterli gelecektir. Tasarımdan ziyade bunlara dikkat etmenizde fayda var.

İyi çalışmalar.