dolp2323
🌱Yeni Üye🌱
Sayın uzman abilerim ve ablalarım ben bilgisayar öğretmeniyim ve okul müdürümüzün ricası üzerine indesign ile bir dergi yaptım. matbaaya gönderdim pdf dergi dosyamı. Dergiler matbaadan geldi ve bir de ne göreyim pdf'de olup ta dergi'de olmayan bir resim yok. Şok oldum anlayacağınız. Matbaa yetkilisini aradım durumu söyledim. dergileri geri gönderdik, resmin olmadığı sayfayı basıp eksik olan sayfayı çıkarıp geri gönderecekler. Soru1
df dosyasında olupta Neden resim baskıda çıkmadı.
soru2:Matbaa 2 gün içerisinde düzeltip geri göndereceğim dedi,peki dergi zımbalarını nasıl söküp takacaklar, herhangi yıpranma yırtılma olmaz mı?
Pek bu konularda bilgim olmadığı için bu cevaplarımı bilen büyüklerimin cevaplarımını istirham ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla..
soru2:Matbaa 2 gün içerisinde düzeltip geri göndereceğim dedi,peki dergi zımbalarını nasıl söküp takacaklar, herhangi yıpranma yırtılma olmaz mı?
Pek bu konularda bilgim olmadığı için bu cevaplarımı bilen büyüklerimin cevaplarımını istirham ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla..