Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

150 lik dış mekan baskı makinası arıyorum ve önerilerinizi bekliyorum

batiled

🌱Yeni Üye🌱
arkdaslar dıs mekan baskı makinası arıyorum satmak isteyen yada tanıdığı yerde olan varsa sevinirim.Nakit olarak alcağız çek senet yok para bi yana mal bi yana ve önerilerinizi bekliyorum

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
makine satıcıları yoğun bu ara galiba yoksa coktan dolardı bu sayfa

benim tavsiyem ise eğer tabela araç giydirme gibi işler yapmıycaksan Roland Mimamki Mutoh
yok ben tabelada yaparım araçta kaplarım dersen çin malı bir 160 lık işini görür

en iyisi kasımda fuar var onu bekle görerek secerek al

batiled

🌱Yeni Üye🌱
evet aklısınız 250 lik troyjet buldum turk yapımı makina 8 kafa bunun için ne dersiniz

metin60

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hp latex l25500 al başın ağrımaz. iç mekan kalitesinde dış mekan. bakım gereekyirmez. teknisyen istemez. ortam aramaz.

metin60

🏅Acemi Tasarımcı🏅
manisa engin mühendislikte gör makinayı derim .

batiled

🌱Yeni Üye🌱
bende manisa-akhisardayım kaç dpi ve solventli arıyorum aslında dıs ortama dayanıklı olmalı en az yıl rahat rahat gitmeli

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
evet aklısınız 250 lik troyjet buldum turk yapımı makina 8 kafa bunun için ne dersiniz

bende 320 troyjet kullanıcısıyım makineye lafım yok iyi makiine baskısıda güzel ama 8 kafa dediğine göre alcan makine xaar 128 maddi imkanın varsa yeni nesil kafalar kullanan bir makine alman spectra konika seiko troyjetin spectra shappire kafa makinesi güzel fuarda hepsini görürsün

batiled

🌱Yeni Üye🌱
malum maddi durum xaar kafa troyjettin is yeri kapatan birinden alacağım 250 liği temiz bi makinın piyasa fiyatı nedir

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
250 lilikile 320 arasında pek fiyat farkı yoktur normalde cin yapımı 320 xaarlar 7000 ile 13000 dolar arasında değişiyor troyjette bu fiyatlarda eder

ofrg9298

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Solvent makinalardan sonra HP L25500 152 cm tavsiye ederim iki ay önce aldim 1000 m2 kadar baski yaptim hic düsünmeden al derim. Baskilar cok net ekranda gördügümü baski cikisinda aliyorum. Daha ne diyebilirim.

amra

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,
Öncelikle yeni bir yatırım kararı vermiş olmanız nedeniyle herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.
Eğer iletişim bilgilerinizi verebilirseniz bu konuda size tecrubelerim doğrultusun da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden yatırımınızın hayırlı olmasını diler
çalışmalarınıda başarılar dilerim.

batiled

🌱Yeni Üye🌱
ilginize tşk ederim bugun itibariyle makina parkuruma dijital baskıyı ekledim
artık kesici plotter - cnc makinam ve dijital baskı ile hizmet vereceğim

grafik_42

🌱Yeni Üye🌱
bende 160 lık bi infiniti var 1000 lira felan masrafı var makineyi bu halde 4000 tl ye veririm düşünürseniz makina temiz ama bi kaç yapılması gereken yeri var servis 1000 tl ye pırıl pırıl yaparım diyor isterseniz görüşelim

auctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hp Latex güzel makina ama arkadaşlar makinanın fiyatını ve boya maliyetini söylemiyorlar ? Makina alırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus servis , makina maliyeti ve boya maliyetidir.

metin60

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hp Latex güzel makina ama arkadaşlar makinanın fiyatını ve boya maliyetini söylemiyorlar ? Makina alırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus servis , makina maliyeti ve boya maliyetidir.

ne sormak istersen sor arkadaşım cevap verecek birini bulursun......bahsettiğin makina hp servis problemi yaşanmaması garanti tek firma..

hdbaski

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
,,

150cmlik makina 25000 dolara satılıyor üstelik boyası 150 dolara satılıyor,sorduğunuzda sözde 1 dolar baskı boya maliyeti söylerler,fakat mantıklı düşündüğünüzde boyanın litresi 50-60 dolara satılmalı ki metrekare boya maliyeti 1 dolar olsun,burdan akıllı reklamcılar çözecektir.kurumsal iş yapmayan reklamcılara kesinlikle tavsiye etmem latex matex.

metin60

🏅Acemi Tasarımcı🏅
150cmlik makina 25000 dolara satılıyor üstelik boyası 150 dolara satılıyor,sorduğunuzda sözde 1 dolar baskı boya maliyeti söylerler,fakat mantıklı düşündüğünüzde boyanın litresi 50-60 dolara satılmalı ki metrekare boya maliyeti 1 dolar olsun,burdan akıllı reklamcılar çözecektir.kurumsal iş yapmayan reklamcılara kesinlikle tavsiye etmem latex matex.

arkadaşım makina o fiyata satılmıyor. boya fiyatıda senin bahsettiğin rakamın altında. bu makina ile solvent bazlı makinaları bir tutma. makinanın kötüsü yoktur önce bunu kabul edelim.hermakina iyidir. bizler yan sanayi veya üreticilerin tavsiye etmediği malzemeleri kullanmaya alıştığımız için artı piyasada reklam işleri yapanlar arasında belirli bir fiyat politikası olmadığı için yapılan işleri görüyoruz.
latex makina ilgili gerçekten bilgi almak istiyosan sadece sor ben sana gerçek fiyatları boya maliyetini makina fiyatını burdan yazarım.bu bilgiler gizli değil hangi hp yetkili satıcısına sorarsan gerekli bilgiyi alırsın.ben yine söylüyorum her makina güzeldir.
sadece kötü kullanıcı,kötü teknisyen vardır....

hdbaski

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
,

arkadaşım makina o fiyata satılmıyor. boya fiyatıda senin bahsettiğin rakamın altında. bu makina ile solvent bazlı makinaları bir tutma. makinanın kötüsü yoktur önce bunu kabul edelim.hermakina iyidir. bizler yan sanayi veya üreticilerin tavsiye etmediği malzemeleri kullanmaya alıştığımız için artı piyasada reklam işleri yapanlar arasında belirli bir fiyat politikası olmadığı için yapılan işleri görüyoruz.
latex makina ilgili gerçekten bilgi almak istiyosan sadece sor ben sana gerçek fiyatları boya maliyetini makina fiyatını burdan yazarım.bu bilgiler gizli değil hangi hp yetkili satıcısına sorarsan gerekli bilgiyi alırsın.ben yine söylüyorum her makina güzeldir.
sadece kötü kullanıcı,kötü teknisyen vardır....
150cmlik makina 25000 dolar ve litresi 150 dolar boyası olan bir makineyi,altın bile bassa övmen gerekli değil.Ben rakkam verirken fiyat listesi üzerinden konuşuyorum.İnanmayan arkadaşlar fiyatını ve boyasını araştırsın.Burdan tüketiciyi yanıltmayalım.İsteyen istediği makinayı alabilir,ama makina alırken topkapıda 3 dolara vinil baskı yapan yerler olduğunuda unutmayın!