Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2.5 mt X 1 km ölçülerinde baskı

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
branda üzerine ağaçlık alan fotoğrafı ( jpeg boyutu:60 MB) basılacaktır,2.5 mt eninde tahminen 1 km uzunluğunda olacak bir çalışma.aynı fotograf yanyana basılacak. bir inşaat firmasının şantiye çevresine çekilecek.metre kare bazımnda fiyat bekliyorum.birde tek parçada en fazla kaç metre uzunluk basabilirsiniz.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. Baskı fiyat teklifi isteyen ya da bu ilanlara fiyat teklifi veren üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

promotoro

🌱Yeni Üye🌱
özelden mesaj atma yetkim yok.
info at promotoro com
a mail atarsaınz, hemen fiyat geçerim...

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilgili arkadaşların dikkatine.
26.12.2009 cuma günü itibariyle ilgili inşaat firmasına baskı şartlarını ve fiyatlarını teklif vereceğim,bu tarihten sonra bu mesaj geçersiz olacaktır.

ilhanca

🌱Yeni Üye🌱
50 m. kadar tek parça baskı yapılabilir ama çok risklidir....Uygulama açısındanda biraz zor olabilir...

ilhanca@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz..Size şaşırcağınız fiyatları verebilirim...

ilhanözer

grafik06hkn

🌱Yeni Üye🌱
Mrb ben Hakan
Bahsetmis oldugunuz baskı isini tek parca halinde yapabiliriz
makinemiz 320 cm genisliginde tek parca halinde maksimum 49 mt yapılabilir cunku
(branda ) vinyl ler rulo halinde 50 mt dir zaten
fakat malzemeler birbirine kaynak yapılmaktadır. Vinyl kaynagı düzgün yapıldıgında hıcbir sekilde parcalı oldugu anlasılmamaktadır ve istedigimiz uzunlugu elde etmemiz mümkün
Kısaca genislik 320 cm olmak sartıyla uzunluk sonsuz olacak sekılde ıstedıgımız baskıyı yapabılırız
yınede takıldıgınız sorular olursa bu konuda tel numaralarımızı verelım

Tel : 0312 394 63 85 - 394 63 86 Cep : 0532 776 30 73

Hakan REKLAM / Hakan Bingöl

İyi Çalışmalar dilerim