İlk önce adım attığın bu güzel uğraşta başarılar dilerim sana. İki pazarını harcamışsın ki aslında harcanılan bişey yok, ortaya nefis kareler çıkmış. Yeni başlıyor olmanın dışında çok iyi bir gözlemci ve dikkatli olduğun ortada. Başarılarının devamını dilerim.
Hepyek:Fotoğraf makinenizin markası nedir?
Güzel çekimler, başarılar:D ANIL YÜNCÜ kardeşim mükemmel çalışmalar emeğine sağlık +1 sovale80 cekilen fotoğraf kareleri çok hoş özellıkle ben o eskı tarıhı evı begendım sıyah beyaz olarak harıka duruyor.elinize ve yüreğinize sağlık devamını bekleriz inş. d3niz Kareler gerçekten harika. Tebrik ederim gözlemleriniz ve deklanşöre basış anlarınız için. sdbyrk elinize sağlık ve hevesinizi de kutluyorum fakat elinizdeki makineye göre çok daha iyi kareler çıkarabilirdiniz. ps de oynama yapmak yerine makine ayarlarını daha iyi çözümleyip renkleri ve ışığı daha iyi ayarlamanızı tavsiye ediyorum naçizane. özellikle ilk fotoğraflarda contrast aşırıya kaçmış bence. ayrıca fotoğrafta dört altın nokta kuralını daha iyi uygulamanızı da öneririm. Yani objenizi tam ortaya almak yerine daha sağa, sola, yukarı aşağıya alarak istediğiniz etkiyi daha gözü yormayacak şekilde yaratabilirsiniz. Günlerinizi fotoğraf çekmek gibi güzel bir etkinliğe ayırdığınız için de ayrıca tebrik ediyorum. Başarılar dilerim. niLqün.672 Kareler çok güzel özellikle 1.bayıldım başarılar.. eline ve emeğine sağlık gerçekten harika kareler yakalamışsın. ayrıca paylaşım için teşekkürler
esasında ben fotografların şopsuz oldugnu sanırdım.makineyi elime aldıgında neden digerleri gibi cıkmıyor dedim ve sandıgım gibi degilmiş aslında.aynı işlemi bende yapınca daha hoş kareler çıktı ortaya.harcamak demiyelimde vaktimin kücük bi kısmını ayırdım sadece.begendigine sevindim teşekkürler..eser38 Çok güzel çalışmalar, emeğinize sağlık, sanırım pazarın birini de photoshopa harcamışsınız...
aynen devam saolg.ecglr Denklanşörüne sağlık
Durmak yok yola devam
Saygılar
umarım.. teşekkürler..crazyglad Çok güzeller daha iyileride olacak..
evet doğru tahmin teşekkürler.hatta inanırmısın bilmiyorum ama ilk resimde incirli köprüsülarana ordaki ahşap ev Bakırköydeki şu meşhur senede 1 kere kaybolan ev değil mi? çekimler güzel.
teşekkürler..pelinns çalışmalarınızı çok beğendim elinize sağlık...
ali_ist başarılar dilerim arkadasım tum guzellıklerı en ıyı sekılde karelemıssın.