Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2.photoshop çalışmam

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk photoshop calışmalarımı yine burda sunam ve gelen eleştiriler dogrultusunda kendimi geliştirme fırsatım olmuştu...simdi brush nedr font nedir action nedir biliyorum ve bu ortaya bu calışma cıktı...her zman ki gibi eleştirilerinizi bekliyorum...saygılar

enyeniiy6.gif

Benzer konular

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
bilgilerin uyarlaman güzel... emeğine sağlık.

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
devam çalışman güzel daha güzel şeylerde çıkacak ileride

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Saolun psofesyöneller tarafında begenilmesi sevindirici...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
hoş olmuş..tebrikler..ama benm gözüme siyah likeler battı:S ve sol üst köşede airbrush mausu tutup çizgi çektınız... uzaktan bulut gibi effect yapsaydınız..brush çekip kaç kere tıklayarak daha sonra blur efectı verseydınız..daha hoş ve romantik bir nokta olacaktı...yine de bu benim düşüncem

iyi çalışmalar

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
hoş olmuş..tebrikler..ama benm gözüme siyah likeler battı:S ve sol üst köşede airbrush mausu tutup çizgi çektınız... uzaktan bulut gibi effect yapsaydınız..brush çekip kaç kere tıklayarak daha sonra blur efectı verseydınız..daha hoş ve romantik bir nokta olacaktı...yine de bu benim düşüncem

iyi çalışmalar

siyah lekeleri bir arkdasımızında dedigi gibi bilgilerimi uyralamak için koydum...dediginiz ssol kösedeki yer benimde gözüme battı ama tam olarak ne nasıl düzeliticegimi bilemedigim çin oyle kaldı....bende bulut efekti vermek istedim ama sonrada alakasız bir sekil cıktı ortaya....y

yorumlarınız için tskler daha iyisi için calışıyorum

ikikardeşler

🌱Yeni Üye🌱
Tebrikler...Ellerinize sağlık çok güzel olmuş..Yalnız arkadaslar uzun süredir anlayamadığım bir şey var ACTİON kısaca ne işe yarar? Cevaplarsanız çok memnun olurum...Belki biliyorumdur ama photoshopta her şeyi isim olarak aklımızda tutmak mümkün olmuyor.