Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2 saattir uğraşıyorum Corelden psd çeviremedim lütfen yardım edin

Pixies

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bu dosyayı 2 saattir uğraşıyorum cdrden psdye çeviremedim lütfen bana acil olarak bu dosyayı psdye çevirebilirmisiniz..?Dosyayının aksama 6 ya yetişmesi lazım
Bilen birisi için 5 dk sürmez Hotfile yada rapidden yükleyip konuya yada ******@h... ekleyip gönderirseniz çok mutlu olurum
Dosya Budur

Hotfile.com: One click file hosting: Graphic2.CDR

yardım edicek varsa eğer konuya ben edebilirim diye yazarsa bende ona göre araştırma yapıcam veyahut yapmıcam lütfen yardım

Moderatör tarafında düzenlendi:

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
ayrıca export ederek psd ye çevirmek bu kadarmı zorki ayrıca fontlarıda convertlememişin

İletişim bilgileri veren üye:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forum içerisinde iletişim bilgileri belirli alanlar dışında vermek yasaktır.

Flood yapan üye:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki düzelt butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

Hulya AKSAKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
export edip psd cevir. yaz<ılarınıda convertle

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Boşuna yazmayın, o konuyu yazdığında msnini vermişti ekledim , iletişime geçtim sorununu çözdü...:D
tabi msn vermesi yasaktı , msn vermesine kızdım :(

izge

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzelimmm,anladım zor durumda kaldın da;insan böyle durumlarda söyler İLETİŞİM ya bi şey uydur,bi şeyler yapar gibi yap..ne biliim,bil işini.. : )

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güzelimmm,anladım zor durumda kaldın da;insan böyle durumlarda söyler İLETİŞİM ya bi şey uydur,bi şeyler yapar gibi yap..ne biliim,bil işini.. : )

İşini bilmenin en iyi yolu forum kurallarını okumaktan geçer.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Çok güzel yapmışsınız da bu bilgiyi sizin yerinize mesajı yazan arkadaşın yazması gerek miyor muydu?

haklısın...
sana bir örnek :
"Arkadaşıma yardımcı olduğumda biter işi, birdaha işi olmadıkça göremem..."
yani arkadaş gördüyse işini, bu konu da kapanmıştır...
aslında güzel yapmadım, bir hata yaptım eklemeyecektim çünkü kurallara uymayan birine yardım edilmesi iyi birşey değil ! ama bir yandan gerçekten yardıma ihtiyacı varken, rahat davranış sergileyemediği için kurala uymadı.Hayatta da insanların bazısı kırmızı ışıkta durmaz geçer...Kuralların konulma amacı dönülmeyecek hatalara neden olunmaması için değil midir...
Kuralla uyması gerekiyor bence