Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2 Tane Çalışma önerilerinize İhtiyacım var Palex Plactic

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
selamlar yorumlarınızı bekliyorum
Stajer olarak Çalıştığım yer için yapıyorum. önerilerinize ihtiyacım var

bu aşağıdaki resimler mail yoluyla bilgilendirme amaçlı yollanacaktır.

bu nasıl olmuş neler koyayım başka

denemeeeecopy.jpg

bir de bu konuda yardımınıza ihtiyacım var bu alttaki resim tam olmadı neler koymalıyım

yLgCb.jpg

Benzer konular

hedele

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkesin beğenileri farklıdır ama ben genelde şık ve sade şeyleri severim o yüzden ilk resim için daha fazla eklemeler yapmayın bence böyle gayet güzel duruyor .Emeğinize sağlık.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
birinci resimdeki yazı bence fazla sırıtmış orda daha uygun bir renk kullanmalısın bence,ikincisine gelince arka planın plastikle alakasını pek anlayamadım ve markanın ismi sönük kalmış arkada.eline sağlık yinede. kolay gelsin.

guloc@n

🌱Yeni Üye🌱
birinci çalışmada küçük resimlerin çerçeveleri göze batıyor gibi, ama genel olarak güzel, ikinci çalışmadaki objeler havada kalmış :s onları saydam bir şerit üzerine sıralasan daha makul olacak sanırım..kolay gelsin

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
birinci çalışmada küçük resimlerin çerçeveleri göze batıyor gibi, ama genel olarak güzel, ikinci çalışmadaki objeler havada kalmış :s onları saydam bir şerit üzerine sıralasan daha makul olacak sanırım..kolay gelsin

öneri için Teşekkürler.

Güzel bir sunum çıkacak gibi sonunda :)

cerkezkoy

🌱Yeni Üye🌱
Güzel olmuş ellerine sağlık ama 1. resimde yazının fontunu değiştirip farklı renk kullanırsan daha iyi olur benim düşüncem

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ikincideki arkaplanı değiştirirseniz daha iyi. google'da sea ya da sky yazdığınızda ilk sıralanan resimlerden biri olduğunu hatırlıyorum. ve arkadasların dediği gibi resimler cok havada ve resimler askıda kalmış., palex cok arka plana itilmiş gibi olmuş ve ince kalmış. hem ince hem de dalgalı yazdığınız için ve renk de gri gibi mat bir renk seçildiği için ilk okunan değil son görünen olmuş . kolay gelsin iyi çalışmalar.

fatime

🌱Yeni Üye🌱
1. çalışmada yazının rengini değiştirip düz olarak yerleştirsen daha iyi olur sanki

firdevst

🌱Yeni Üye🌱
bence 1 çalışmada alt tarafta şefaf beyaz renkte geçiş yapıp yazıyı o bölüme yazsan daha güzel olur yazının fontunuda değiştirmelisin 2. çalışman güzel ama yakından bakınca resimlerin kesimleri kötü olmuş onları da düzeltirsen daha güzel bir çalışma ortaya çıkar...emeğine sağlık

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Benim dikkatimi birinci resimdeki yazı çekti pek hoş durmamış hayal gücünü zorlaman gerek diye düşünüyorum..eline sağlık.

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler yarın bir çalışammaı daha koyacağım.