![]()
Özellikle bunun üzerinde durmamın sebebi ben mi yanlış anlıyorum yoksa siz mi ifade etmek istediğinizi yanlış ifade ettiniz anlamak içindir. "Dost" internet cafe... O yerine kullanmış olduğunuz figür yaralı, ölü, sarhoş izlenimi veriyor. "Dost" u ifade edecek bir figür gibi gelmedi bana. Bence bunun üzerinde bir daha düşünün derim.
Tekin Cep Telefonu' na gelince... Bu bir telefon markasımı yoksa işletme ismi mi?
Söylemek istediğimi anlamamışsınız sanırım. Dost İnternet Cafe ismi ile bir sıkıntı yok. Sadece D"O"ST taki o harfinde kullandığınız figür neyi çağrıştırıyor. Bunu anlamak isterdim. Çünkü kullanmış olduğunuz ifade ölü ya da yaralı ifade için kullanılır.işketme ismi.. bu arada herhangi bi firmadan etkilenmedim.. zten herkezin bir birine benzeyen baz sablonları vardır buda onlardan birisi olabilr.![]()
Söylemek istediğimi anlamamışsınız sanırım. Dost İnternet Cafe ismi ile bir sıkıntı yok. Sadece D"O"ST taki o harfinde kullandığınız figür neyi çağrıştırıyor. Bunu anlamak isterdim. Çünkü kullanmış olduğunuz ifade ölü ya da yaralı ifade için kullanılır.
yok ben ona cevap yazmadım.. Çünkü hic dikkat etmedim ona ya acık konusmak gerekirse artık yaptığım islerde fazla düsünemiyorum yani isme değil sektörüne göre logo yapmaya basladım.
simdi bu hatamı gördüm dikkat ettiğiniz icin tesekkür ediyorum..
Bak dost yazısı varya ordaki O harfini internet explorer'ın E'si varya ondan yaoabilirsin