Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

20 resme aynı efecti verme

samurai1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar benim bi sorum var mesela 20 tane resim var hepsine bi çerçeve eklemeliyim bunun kolay yolu varmı? yani 20 tane resmi seçib istediğim efecti 20 resme birden verme çok acil lazım yardım ederseniz sevinirim.

Benzer konular

Ömer ÇİÇEK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cicektasarim.com
Window Menüsünden action panelini açıp new actions a tıkladıktan sonra açılan pencereye oluşturmak istediğiniz acitons adını yazınız rocerd a bastıktan sonra psp yaptığınız her işlemi kaydedicektir ( HER İŞLEMİ ) Daha sonra stop dedikten sonra işlemler sırasıyla kadolmuş olucaktır.

Bir başka fotoğrafa uygulamak için Actions panelinde kaydetmiş olduğunuz actionsın üzerine gelip panelden play e bastığınızda aynı işlemleri o fotoğraf için tekrarlayacaktır.

iyi çalışmalar

samurai1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Window Menüsünden action panelini açıp new actions a tıkladıktan sonra açılan pencereye oluşturmak istediğiniz acitons adını yazınız rocerd a bastıktan sonra psp yaptığınız her işlemi kaydedicektir ( HER İŞLEMİ ) Daha sonra stop dedikten sonra işlemler sırasıyla kadolmuş olucaktır.

Bir başka fotoğrafa uygulamak için Actions panelinde kaydetmiş olduğunuz actionsın üzerine gelip panelden play e bastığınızda aynı işlemleri o fotoğraf için tekrarlayacaktır.

iyi çalışmalar
Ömer ÇİÇEK Action 1 resim için ama ben istiyorum mesela 20 resme logo vurucam 20 resmi seçeyim bitek şeyle hepsine logo vurayım.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ömer'in anlattığı şekilde yapabilirsin HER İŞLEMi yapabilirsin derken çerçeveyi kasdetmiyordu elbette, çerçeve veya logo action la tek tıklamayla yapabilirsin. Püf noktası aynı logoyu aynı yerde aynı özelliklerde istiyorsan 20 resmin de boyutları aynı olması gerekir ...

samurai1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar batch özelliği var photshopun buldum bilen varsa yardım etsin öncelikle actionumu yapıyorum sonra batcha geliyorum ordan resimler olan klasörü seçiyorum sonra resimlerin kaydedileceği klasörü seçiyorum işlemler yapılıyor ama resimler klasöre gitmiyor.