Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2010 AKB İstanbul çalışmam.

SultanSuleyman1

🌱Yeni Üye🌱
Eksiklerim olabilir bu sebeple yorumlarınız önem arzetmektedir. :)

2010akbnizleme.jpg

Not: Orjinal boyut linkine tıkladığınızda açılan sayfada resmin kendine tıklayınız asıl orjinal boyut o zaman çıkacaktır karşınıza.

Orjinal boyut.

Benzer konular

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmada üst üste küçülterek koyduğunuz resimler göz yoruyor. Daha sade olabilir. Bir de "Bir İncidir İstanbul" yazısı neredeyse kağıdın kenarına sıfır, bu baskıda veya kesimde sorun çıkarabilir, pay bırakmanızı öneririm. Genel itibariyle çalışma güzel, özellikle alttaki "İSTANBUL " yazısı hoşuma gitti. Yalnız yukarıda da aşağıda da "ISTANBUL" yazıyor, "İSTANBUL" olmayacak mı? Affınıza sığınarak sormak istiyorum, neden "SINCE 1453" bunun yerine "1453'ten beri" olarak TÜRKÇE kullanılabilir. Emeğinize sağlık,başarılar...

SultanSuleyman1

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmada üst üste küçülterek koyduğunuz resimler göz yoruyor. Daha sade olabilir. Bir de "Bir İncidir İstanbul" yazısı neredeyse kağıdın kenarına sıfır, bu baskıda veya kesimde sorun çıkarabilir, pay bırakmanızı öneririm. Genel itibariyle çalışma güzel, özellikle alttaki "İSTANBUL " yazısı hoşuma gitti. Yalnız yukarıda da aşağıda da "ISTANBUL" yazıyor, "İSTANBUL" olmayacak mı? Affınıza sığınarak sormak istiyorum, neden "SINCE 1453" bunun yerine "1453'ten beri" olarak TÜRKÇE kullanılabilir. Emeğinize sağlık,başarılar...

Yorumun için teşekkür ederim iksir. Istanbul yazmamın sebebi Elimde türkçe karakterimin bulunmayışından. Ve kesinlikle "1453'ten beri" tabiri çok yerinde bir tabir. bunu yarın düzeltip tekrar yükleyeceğim. Teşekkürler. :)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
fazla düşünmeden yaptığın belli oluyor
bir incidir istanbul yazmışsın
burdan yola çıkarsak eğer
istanbulu bir incinin içinde sunabilirdin çalışmanda
hem söz yazıyı hem de yazı sözü desteklerdi

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuş emeğine ve yüreğine sağlık..

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆

sanırım bu sözlere katılmamak elde değil fontu yoksa elle ilave edebilirsiniz noktaları kolaya kaçmayın zaman ayırın

fazla düşünmeden yaptığın belli oluyor
bir incidir istanbul yazmışsın
burdan yola çıkarsak eğer
istanbulu bir incinin içinde sunabilirdin çalışmanda
hem söz yazıyı hem de yazı sözü desteklerdi

bu şekilde de gösterilmek istenen tarihi mekanlara lup ile bakmak gerekecektir ancak iç içe bir görüntüde göz yoruyor kolay gelsin...

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben ce hoş olmamış arkadan ufaltmalar daha değişik bi çalışma yapılabilirdi

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Genel itibarıyla başarılı buldum ben fakat.Alttaki geçiş daha az olabilirdi yada hiç olmayabilirdi..
Emeğinize sağlık

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Yorumun için teşekkür ederim iksir. Istanbul yazmamın sebebi Elimde türkçe karakterimin bulunmayışından. Ve kesinlikle "1453'ten beri" tabiri çok yerinde bir tabir. bunu yarın düzeltip tekrar yükleyeceğim. Teşekkürler. :)

Bence yaptığınız savunma geçerli bir savunma değil.. Elinizde türkçe font olmaya bilir ama aynı fontun küçük ilerinin noktaları var değil mi ? .. yazıyı convertledikten sonra noktalardan birini çoğaltarak ı nın üstüne koyabilirdiniz.. Tüm bunları geçersek.. üst üste küçülüp çogalma fikrini bende sevmedim.. çünkü acayip göz yoruyor ve dikkat dağıtıyor.. Ki eğer içindeki fotografları siz çekmediyseniz pek bir emek verdiğinizide düşünmüyorum çalışmaya.. Çünkü genel olarak kurallara uyulmamış.. kesme payı yok.. baskı payı yok.. herhangi bir basımda yazıların yarısının gitme riski var.. since 1453 e bende takıldım.. bir istanbul afişinin yarısı ingilizce yarısı türkçe neden olur.. madem since 1453 yazdınız neden yukardaki yazıda aynı cümlenin ingilizcesi değil diye sormak isterim.. Yinede emeğinize sağlık..

SultanSuleyman1

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Gelecek çalışmalarımda daha estetik olmaya özen göstererek tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

AnoktaKADİR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb gerçi geç kalmışım ama diğer yorumlara katılmakla beraber acizane - Bir incidir - yerine - Bir"incidir" - daha düşündürücü ve zekice bir dikkat çekme noktası olabilirdi .. ve gölgelerin yoruculuğunu derinden gelerek gizleye bilirdiniz Photoshop tabiriyle düşük opacity kullanak yapabilirdiniz kanaatindeyim .. başarılar...

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arka tarafa doğru devam eden şeyler kopyalar eğil de başka resimler veya figürler olsa çok daha iyi olurdu. Daha gösterecek çok şey var gibi bir anlam da katabilirdiniz o zaman afişinize.