Zip dosyalari dosyaları saklamak ve dağıtmak üzere arşivlenmesiyle oluşan dosyalardır. Zip dosyaları bir yada daha fazlazipx dosyası nedir? zipx uzantısı var gönderdiğiniz dosyada açamıyorum.
arkadaşlar ben yeni üye oldum. dosyaları indiremiyorum.rapidshare diye bişey çıkıyo
ne yapmalıyım
Zip dosyalari dosyaları saklamak ve dağıtmak üzere arşivlenmesiyle oluşan dosyalardır. Zip dosyaları bir yada daha fazla
dosyayı kapsar. Genellikle, zip olarak saklanan dosyalar sıkıştırılmış olur yer kazancı sağlar. Zip dosyaları
dosyaları gruplamak ve iletimini hızlandırmak için kullanılırlar. Zip format'ı ayrıca yaygın kullanımı ile teknoloji standartı
haline gelmiştir.
Zip dosyası oluşturmak, düzenlemek veya açmak için İnternet üzerinde de kolaylıkla bulunabilen programlar vardır. Bunların
yaygın olanları winzip, winrar (Windows), unzip (*nix), SmartZip (Macos) adlarındaki programlardır.
aha bu program :surprised::surprised: çok saol ya bunu arıyordumWinZip 14.5 Build 9095
![]()
WinZip, Microsoft Windows için tescilli Shareware bir dosya arşivleme,veri sıkıştırma ve veri çıkartma programıdır.
Zip (.zip)
Zipx (.zipx)
RAR (.rar)
7Z (.7z)
BZ2 (.bz, .bz2, .tbz, .tbz2)
LHA/LZH (.lha, .lzh)
Cabinet (.cab)
Disc Image (.img, .iso)
TAR (.tar)
GZIP (.gz, .taz, .tgz)
Compress (.tz, .z)
UUencode (.uu, .uue)
XXencode (.xxe)
MIME (.b64, .mim)
BinHex (.bhx, .hqx)
indirmek için:https://www.winzip.com/downwz.htm
aha bu program :surprised::surprised: çok saol ya bunu arıyordum
teşekkür ederim..:kiss1::kiss1:
ve .zipx in x ini silmeniz yeterli arkadaşta bahsetmiş ztn
ama tanı mesajı çıkıyo. dosyayı açmıyo. cdr içerisindeki yöntem tanınmıyor diyor.
silsek ne fayda dosya bozuk arkadaşım :S
arkadaşım açmışsın konuyu, herşeyede bir cevap vermişsin ii hoş da birde şu dosyayı sağlam bir yüklemeyle yenilesen ve bizde teşekkür faslına geçsek fena olmaz sanırım...