Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2012 Takvim Denemem

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk takvim çalışmam. Yine belediyemiz için :)

calender_by_hugara-d4e3i3d.jpg

telefon fax gibi bilgiler illa altda olacak dediler , ben başkanın sağını solunu o yazılarla doldurmuştum. o yüzden o taraflar boş kaldı.5 sayfa olacak kapak dahil , müdürlük müdürlük ayrı olacak sayfalar. bu kültür ve sosyal işleri için olanı

Önerisi olan varsa güzel olur.(2011 yanlış olmuş şimdi farkettim :rofl: )

Benzer konular

prodog

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bazı yazım hataları var galiba "subat" yerine "şubat" gibi :D renk hoş yumuşak olmuş ve yazı tipide ona uygun olsa daha güzel oLur.. eline sağlık biraz daha geliştirebilirsin bence ..

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
bazı yazım hataları var galiba "subat" yerine "şubat" gibi :D renk hoş yumuşak olmuş ve yazı tipide ona uygun olsa daha güzel oLur.. eline sağlık biraz daha geliştirebilirsin bence ..

"S" lere çentik atıcam öyle göndermem zaten :smile: Yumuşak fontu not ediyorum . Ben resmi bir kurum olduğu için fontları biraz daha yere basan bi çalışma olsun istedim.

Önerilerin ve yorumun için çok teşekkürler..

(bu arada font konusunda acemi sayılırım. önerin varsa çok makbule geçer)

06eryerdl1907

🌱Yeni Üye🌱
belediye başkanının ismini belirtmek için mi kırmızı yaptın bilmiyorum ama uymamış bence..

kırmızı renkli yazıları değiştirmeyi deneyebilirsiniz.. günleri yazdığın kutuları biraz daha büyütebilir yada gün rakamlarını biraz daha küçültebilirsiniz..

font olarakta daha hoş, modern bir şeyler deneyebilirsin..

font için kaba bir araştırmayla şunu buldum (rakamları dikkate alarak):

https://www.fonttr.com/trharfYaz.aspx?fnAd=bewildet.ttf&kl=b&grup=grup&ism=Bewilder%20Thick%20BRK&zp=bewildet&gr=Modern

kolay gelsin

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
belediye başkanının ismini belirtmek için mi kırmızı yaptın bilmiyorum ama uymamış bence..

kırmızı renkli yazıları değiştirmeyi deneyebilirsiniz.. günleri yazdığın kutuları biraz daha büyütebilir yada gün rakamlarını biraz daha küçültebilirsiniz..

font olarakta daha hoş, modern bir şeyler deneyebilirsin..

font için kaba bir araştırmayla şunu buldum (rakamları dikkate alarak):

https://www.fonttr.com/trharfYaz.aspx?fnAd=bewildet.ttf&kl=b&grup=grup&ism=Bewilder%20Thick%20BRK&zp=bewildet&gr=Modern

kolay gelsin

Başkan ismi konusunda haklısın , benimde içime sinmedi , hernekadar zıt renkler olsada mavi üzerinde kırmızının belirginliği az oluyor , bunu daha önceki çalışmalarımdan biliyorum.

Font için çok teşekkürler , hoşuma gitti.Yalnız benim kullandığım fontun ismide modern20 :) modern diye kullanmıştım

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
2011 i şenlikleri ve tirit festivalı yazısının ustune alsan ve o kutucuktan cıkarsan bırde ayların yazdıgı yerde rakamları bıraz daha kucuk yazsan kutudan tasacak gıbı duruyor.Kırmızı yerinede lacıvert kullansan daha guzel olur dıye dusunuyorum.
cok hos bır calısma olmus ... başarılar..

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
calen_by_hugara-d4eti8k.jpg

ELEŞTİRİLERİNİZ SONRASI BÖYLE BİR ÇALIŞMA ÇIKARDIM ORTAYA.bunda sıkıntı var mı sizce?

Yorumda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

SHAHIR

🌱Yeni Üye🌱
tebrik ederim sende ışık görüyorum :) gözü yormayan bir çalışma olmuş güzel başlamışsın sonlarda inş. güzel olur
emeğe saygı 10/9 ;)

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
tebrik ederim sende ışık görüyorum :) gözü yormayan bir çalışma olmuş güzel başlamışsın sonlarda inş. güzel olur
emeğe saygı 10/9 ;)

Çok teşekkür ederim . Onay alırsa diğer mevsimlerde görüşmek üzere .. :rofl:

salihbaba

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmanızda mavi tonların hakimiyetinden kaynaklanan monotonluk hakim. Fotoğrafların bolluğu ve simetrik konumu, logonun algılanmasını zorlaştırıyor. Daha sade ve az sayıda ama etkili fotoğraflarla daha fazla etki elde edersiniz. İnce karekterli ve serifli yazılar da algılanamıyor. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmanızda mavi tonların hakimiyetinden kaynaklanan monotonluk hakim. Fotoğrafların bolluğu ve simetrik konumu, logonun algılanmasını zorlaştırıyor. Daha sade ve az sayıda ama etkili fotoğraflarla daha fazla etki elde edersiniz. İnce karekterli ve serifli yazılar da algılanamıyor. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Detaylı incelemeniz için teşekkürler. Font uyumunu sağlıycam , onun farkındayım. Zaten çalışmayı değiştirdim aşağıdaki gibi

sdgfd_by_hugara-d4f1wr7.jpg

rrkara

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eleştirilerin yararı budur işte. Arada çok fark var. Olmuş bence. Sadece resim altı yazı kutularının kırmızı oluşu beni rahatsız ediyor. Yine de emeğine sağlık.

salihbaba

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar.
Bu çalışmanız çok daha başarılı. Ancak; (eğer yanlış anlaşılmayacaksa) birkaç eleştiri yapmadan geçemeyeceğim. Fon olarak kullandığınız gökyüzü ve çimen efektleri başarılı. Fakat; naçizane önerim, fotoğrafları dairesel form içerisinde ve simetrik dizmekten ziyade, dikdörtgen formda ve asimetrik dizmeye çalışın. Bu çok daha etkleyici olur. 2012 yazısını biraz daha büyük puntoyla ve bulunduğu konumdan biraz daha aşağıda konumlandırırsanız. (zira o bölüme sanırım metal aparat takılacak ve mutemelen sizin "2012" yazınız bu nedenle görülemeyecektir.) hem daha rahat algılanır, hem de teknik bir nedenden ötürü problem yaşamazsınız. "Gazi Şahin - Belediye Başkanı" yazınızda da serfili font yerine dik temel fontlardan ya da Franklin Gothic yazı ailesinden bir font nasıl olurdu acaba? Bir de bu yazıda kullandığınız çerçeve, aylarda kullandığınız çerçevelerle fazla içli-dışlı olmuş sanırım. Bu da çözüm bekleyen konular arasında.
Umarım bu eleştirilerim sizin şevkinizi kırmaz; daha başarılı işler tasarlamanız için güdüleyici olur. Çalışmalarınızda tekrar kolaylıklar ve başarı dileklerimle iyi bayramlar geçirmenizi temenni ederim. Sağlıcakla kalın.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhabalar.
Bu çalışmanız çok daha başarılı. Ancak; (eğer yanlış anlaşılmayacaksa) birkaç eleştiri yapmadan geçemeyeceğim. Fon olarak kullandığınız gökyüzü ve çimen efektleri başarılı. Fakat; naçizane önerim, fotoğrafları dairesel form içerisinde ve simetrik dizmekten ziyade, dikdörtgen formda ve asimetrik dizmeye çalışın. Bu çok daha etkleyici olur. 2012 yazısını biraz daha büyük puntoyla ve bulunduğu konumdan biraz daha aşağıda konumlandırırsanız. (zira o bölüme sanırım metal aparat takılacak ve mutemelen sizin "2012" yazınız bu nedenle görülemeyecektir.) hem daha rahat algılanır, hem de teknik bir nedenden ötürü problem yaşamazsınız. "Gazi Şahin - Belediye Başkanı" yazınızda da serfili font yerine dik temel fontlardan ya da Franklin Gothic yazı ailesinden bir font nasıl olurdu acaba? Bir de bu yazıda kullandığınız çerçeve, aylarda kullandığınız çerçevelerle fazla içli-dışlı olmuş sanırım. Bu da çözüm bekleyen konular arasında.
Umarım bu eleştirilerim sizin şevkinizi kırmaz; daha başarılı işler tasarlamanız için güdüleyici olur. Çalışmalarınızda tekrar kolaylıklar ve başarı dileklerimle iyi bayramlar geçirmenizi temenni ederim. Sağlıcakla kalın.

Şevkimi kırmak yerine hatalarımı ve çözümlerini gösterdiğiniz için beni motive eden bir yorum yapmışsınız.Ben de bu tür yapıcı eleştiriler alabilmek için açtım konuyu. Yorumunuzu dikkate alacağım, çok çok teşekkür ediyorum.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
dfbhdf_by_hugara-d4fpc7j.jpg

Bu kezde böyle bir çalışma çıktı ortaya :D

Son düzenleme:

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
dfbhdf_by_hugara-d4fpc7j.jpg

Sonunda tasarımın taslağını yerine oturttum. Diğerlerinide bu şekilde yapmayı planlıyorum