Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

222 dergisi dergi kapağı

bhtyr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aral305k.jpg

eskişehir 222 dergisi için kapak denemeleri yazılar sadece
doldursun diye konuldu daha sonra orjinal içerikler ile değiştirilecek..eleştirilerinizi bekliyorum...

Benzer konular

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
evet güzel duruyorlar gerçektenn...
Kırmızı ve gri bu kadarmı yakışır iki renk birbirine gayet şık emegine sağlık arkadaşımm....

bhtyr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
soolun arkadaşlar...bende beyaz ve kırmızı tonları çok severim
asil ve berraktır...:)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
memleketim ahh ahhh.. güsel ve kırmızı direk çekiyor eline sağlıkk

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir dergi kapağı için ideal karlarda çok yakışmış emeğine sağlık:)

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok hoş yanlız fontlar hiç dikkat çekmiyorrr ...yani niçin almam gerek bu dergiyi...
yani gazete bayiinde bi tek hatun dikkatimi içerik daha önemli ...içeriği müşterinin gözüne sokarcasına büyütebilirsin

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
renk uyumu çok güzel eline sağlık

bhtyr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
superclarkie eleştirin için öncelikle teşekkür ederim .yukarıda da dediğim gibi
yazılar konusun da esnek davrandım gerçek içeriklerle ilgili başlıklar daha elime geçmediği için geçici olarak yazdığım başlıklar...içeriklerin önemine göre büyütülebilir veya
daha dikkat çekici hale gelebilirdi dediğin gibi..:) teşekkürler

bhtyr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
222 dergisi dergi kapağı 2 (ocak ayı çalışmam)

222magaz304neocak.jpg

buda bir diğer dergi kapağı çalışmam yıl başı kapağında olduğu gibi
yazılar yine orjinal içerikler deil..malum ajans haber yetişirildikçe bitiriliyor:rofl:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Soldaki çalışmada kullanılan kırmızı kurdela barkod ve alttaki alandaki yazıları engelliyor..EN nihayetinde yazı için kullanılacak alanı o şekilde kapatmamalısın..Yazılar siyah veya koyu tonlarda olmalı..Zaten kırmızı ağırlıklı bir fotoğraf kullanıyorsun..Yazılarda kırmızı beyaz olursa iyice bayarsın kapağı..Ve fotoğrafla yazı destekli kapak artık çok klişe bir durum değilmi? Alternatifler olmalı..Ama fotoğrafın geniş alanda kullanılması gibi alternatifler değil..Farklı çalışmalar olmalı..

Baskıya girdimi bu çalışmalar? Şubat ayıylada aynı içerik? Aynı mantık?

bhtyr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
akadaşlar yukarıda açıklamıştım sanırım yanlış anlaşılmış şöle söyliyeyim
ben aynı ay için birkaç tane iş yapıyorum onlardan biri gerçek içerikler ile bvasıma gönderilio...
gönderilenleri ne yazıkki siteye koyamıyorum bunlar alternatifler içerik yazıları dediğim gibi sonradan eklenio...ama eleştirilerin daha verimli geçmesi için bundan sonraki yazılara içerik
yazıları ekleyipte koymak konusunda daha dikkatli davranıcam. teşekkürler

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
bu ne görsel yaa sırf kapağı için bile alınır bu :D
şaka bir yana tasarımda kafa yorulmuş bir durum yok
daha iyi işler çıkartılabilir iyi çalışmalar

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ayrıca ben konuları bilmeden neyde yoğunlaşılması gerektiğini bilmeden önceden yapılmış çalışmalara anlam veremiyorum nasıl bir mantık uyguluyorsunuz?

bhtyr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mantık şu patron gelir o haftanın kapak güzelini ve onunla ilgili örnek başlığı sunar
ve çalışılmaya başlanır resimler ve görseller konulur başlıklar ortalama bellidir
ancak asıl başlıklar ,büyük lüğü yeri ve yerine göre çarpıcılığı baskıya gönderilmeden
ilgili kişice ki bu o işle ilgilenen kordinatördür son halini alır ve gönderilir..durum bu şekilde olduğu için biz ilk kısmı ve ortalama örnek bir kaç başlıkla o çalışmayı sunarız...ama dediğim gibi daha dikkatli olucam ve baçlıkları koyucam..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
mantık iyimiş :) teşekkrler

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
mantık şu patron gelir o haftanın kapak güzelini ve onunla ilgili örnek başlığı sunar
ve çalışılmaya başlanır resimler ve görseller konulur başlıklar ortalama bellidir
ancak asıl başlıklar ,büyük lüğü yeri ve yerine göre çarpıcılığı baskıya gönderilmeden
ilgili kişice ki bu o işle ilgilenen kordinatördür son halini alır ve gönderilir..durum bu şekilde olduğu için biz ilk kısmı ve ortalama örnek bir kaç başlıkla o çalışmayı sunarız...ama dediğim gibi daha dikkatli olucam ve baçlıkları koyucam..

Yani bir mantık yok..Tasarım yok? fotoyu al, yazıları serpiştir, kordinatördür ever getir götür yapsın? baskıya ver..İlginç.
Ama ocak, şubat neyse her ay bu şekilde olacaksa bunu her yapar diyebilecek kadar sıradan bi iş..Şirket içindeki yerinizi sağlamlaştırmak için patronunuzdan ziyade ondan aldığınız bilgi doğrultusunda işleri sizin yönetmeniz gerekmekte..Ki tasarım sadece 1 aylık kapakta değil, hayat boyu yastığınızın altında kalsın..

Nkot: Ayrıca kapakta kullandığınız fotoların sahipleri basılı yayınlarda kullanıldığını bir şeklide öğrenir se bu durumda haksız kazançtan, izinsiz kullanımdan 222 kere dava açılabilir..Ciddi bir konu olaak görülürse tabi?

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Aynı firma için yapmış olduğunuz aynı tür çalışmaları farklı başlıklar altında açmayınız. Bu çalışmanızın ne gibi değişiklikler gösterdiğini ve yorumlar neticesinde nasıl geliştiğini görmemiz açısından zorluk yaratmaktadır.
Konularınız, tek bir başlıkta birleştirilmiştir.

seevgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel çalışma fakat yazı fontu olmamış daha dikkat çekici yapabilirsiniz başarılar..