Selman AY
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben şimdi elimdeki bir dizi arşivim için DVD kapağı tasarlamaya karar verdim, ilk başta internetten bir DVD kapağı resmi buldum ve onun ölçütlerine göre çizmeye başladım, neyse en sonunda çizimi bitirdim ve sonradan aklıma geldiki, acaba nu ölçütler gerçek DVD kutusuyla aynı mı? Sonra ilkel bir yöntemle, yani DVD kutusunu monitöre koyarak kapk çizimiyle DVD kutusunun boyutlarını kıyasladım, yükseklik kısmında sorun olmamasına rağmen genişlik kısmında büyük bir sorun vardı, fazla uzatmayacağım tamam, bana 2'li DVD kutusu için kapak ölçütlerini söyler misiniz, bastırdığım zaman kapaklarımın bulanık ya da ölçüsüz çıkmasını istemiyorum, Nero vs. kapak tasarlama programları önermenize gerek yok, sonuçta o programlar da Photoshop'ta çizdiğim resimden yararlanacak...
Çizdiğim kapak ise bu, sizce bunu bastırırken orjinal DVD kutusu boyutunda bastırabilir miyim:
Bu arada kapakta "Artwork by NavarinTR" yazıyor, o benim internette kullandığım ismim, kapak başkasına ait değil yani
Çizdiğim kapak ise bu, sizce bunu bastırırken orjinal DVD kutusu boyutunda bastırabilir miyim:

Bu arada kapakta "Artwork by NavarinTR" yazıyor, o benim internette kullandığım ismim, kapak başkasına ait değil yani