![]()
ps tam bılemıyorum ama
Corelde de yazabılırsın aslında bu sekılde.
yazıyı yazıyorsun effect ten add perspective secıyorsun yazıyı egebılırsın daha sonra
yazını bı kopyasını arka kısmına gelecek sekılde kopyala sonra blend tool sec ve ılk yazından arkadakı yazıya dogru cek araya kopya yazılar atacaktır araya usttekı menuden blend object kısmından degerı artırabılırsın ve 3 boyut verecektır en onde olan yazının rengını degıstır arkadakıler sıyah olarak kalsın bu sekılde bı yazı elde edebılırsın.(tam aynısı olması ama bıraz acele yapıldı)
umarım anlatabıldım kolay gelsın...
sadece mantık çözmek yeterlidir böyle işlerde.
ps dede coreldede ai de hep aynı fakat kendi çözümünü kendin üret
ben olsam ps de yazarım layerleri kopyalarım çekerim. al sana görüntü blendig ayarıda çekerim tamam baba.
Cok Basit. Yazini yaz Sonra ctrl+t ile free transforma gel sonra ctrl ve shift tusuna basarak istedigin aciyi ver. Sonra Alt+Ctrl tusuna bararak ok tuslarina bas. Tabi aciya gore yukari assa saga sola o sana bagli. Sonra layerlardaki en usttekinin rengini degistir. Ilk Siyah ile basla. Eger aynen yaparsan olcaktir. Kolay gelsin. Hatta gölge vermek istiyorsan sonradan layer menusunten type -> ordan convert shape yap. Sonra tum layerlari sec ve Uuzerine sag tikla merge layers yap sonra layerin uzerine cift tikla golge ver olur.
Bende 3D bölümü pasif kalıyor neden acaba? ...
Bende 3D bölümü pasif kalıyor neden acaba? ...