Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3 nokta Ajans Logo Çalışmalarım

Benzer konular

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk logonuz iç açıcı. emeğinize sağlık

dogukan2002_01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk logo fena değil, 3 noktadan "o" harfi yapsanız daha güzel olur diye düşünüyorum. üzerinde biraz daha çalışın derim.
emeğinize sağlık

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İSİM FARKLI 3 nokta ama logolar ismin yanında sönük kalmış bence daha farklı olmalı
isim ne kadar marjinalse çalışma da öyle olmalı yada tam tersi zıtlık olmalı
yok çok farklılaştırın yada çok basitleştirin ortası bence olmuyor

cangok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk logonuz iç açıcı. emeğinize sağlık
teşekkürler
ilk logo fena değil, 3 noktadan "o" harfi yapsanız daha güzel olur diye düşünüyorum. üzerinde biraz daha çalışın derim.
emeğinize sağlık
biraz düşündürmek istedik ne o olsun ne de j'nin noktası bakın burda demek istemedik yorumuna saygı duyuyorum.teşekkürler
İSİM FARKLI 3 nokta ama logolar ismin yanında sönük kalmış bence daha farklı olmalı
isim ne kadar marjinalse çalışma da öyle olmalı yada tam tersi zıtlık olmalı
yok çok farklılaştırın yada çok basitleştirin ortası bence olmuyor

hocam dikkat edersen 2 çalışma paylaştım biri sade biride logo gibi cafcaflı.teşekkürler

grafirenk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Burası gerçekten tasarım yönünde hizmet verecek bir reklam ajansı olacaksa bence bu logoları kesinlikle kullanmamalı, yok eğer tabela ışıklı reklam gibi konularda hizmet verecekse de çalışmaların üzerinde biraz daha düşnülmesi gerekli bence.
Logo için araştırma yapıp biraz daha emek sarfetmek gerekiyor. Başarılar dilerim.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
biraz düşündürmek istedik ne o olsun ne de j'nin noktası bakın burda demek istemedik yorumuna saygı duyuyorum.teşekkürler

logoyla insanları düşündürmek mi istediniz :S insanlar senn logonu anlamaya çalışmazlar eğer reklam,grafik tasarım vs. okumuyorlarsa logo sade basit ve anlaşılır olmalıdır profesyonel abilerimden öğrendiğim bu en azından kolay gelsin.yine de emeğine sağlık