Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

320lik dijital almak istiyorum

ahmet sarıoğulları

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.asreklam.net
kullanan arkadaşlar tavsiyeniz nedir?
marka ve kafa modeli olarak
3 yıldır infiniti 8160 +plus kullanıyorum
126 zaar çok memnunum..
2 el uygun makinası olan varsa değerlendirebilirim.
şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.

ahmet sarıoğulları

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.asreklam.net
xaar 128 için boya geç kuruyor diyorlar
dinlenmeden yapıştırdıgındada çizilme yapıyormuş
böyle 1 şikayetin oldu mu
abdurrahman

seiko yada spectra taraftarıyım
xaar 126dan memnunum özaktanda
ama hala ikilemdeyim bunun için
fikirleriniz çok önemli...

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
seiko yada spectra taraftarıyım

öncelikle bu iki kafa arasında oldukca fark war en önemli faktörler ise seikonun 1440 dpi - spectranın 720 dpi baskı yapabilmesidir diğer bi unsurda dayanaklılık ve uzun ömür spectra çok uzun baskılarda kafalarda herhahgi bir kesme yapmadan cok uzun baskılar yapabiliyor ama aynı seyi seiko için söylemek biraz zor aynı zamanda spectra temizlenebilemside(nova-galaksy) ayrı bir güzellik her nekadar seiko spectra hızında deselerde spectra kadar hızlı değil işin içine baskı kalitesi girdiği zaman ise seiko 1440dpi ile spectraya oranla cok kaliteli baskılar cıkarıyo

burda karar wericen nokta 1440 mı 720 mii

xaar 128 boyanın çizilme olayına gelince bir kere en önemlisi oracal gibi bir firma bile boyanın malzeme ile kaynama süresini 2 gün olarak belirlemiş ama bizim müşteriler her işi acil istediği için çoğu zaman sabah basıp akşam montajlıyoruz (piyasadaki söylentiye göre xaar 128 40pl için iyi bir boyanın bulunmadığıdır ben xaar128 80pl kullanıyorum ve çizilmede dahil boya ile ilgili bir problemim yok)

ysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.2eteknoloji.com
merhabalar....
öncelikle kalite istiyorsanız size sunacağım model seiko spt 510 kafa sistemi kullanılan phaeton model makinemizdir...
özelden mesaj atarsanız elimden geldiğince yardımcı olabilirim...

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir cihaz istiyorsan arkadaş ben aldım ve çok güzel bu ataline reklam firmasından allah razı olsun almadan once herkes kendi cihazını övüyordu ama ben kararı bu phaeton ud 3206s karar verdım çok guzel tavsiye ederım

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
güzel bir cihaz istiyorsan arkadaş ben aldım ve çok güzel bu ataline reklam firmasından allah razı olsun almadan once herkes kendi cihazını övüyordu ama ben kararı bu phaeton ud 3206s karar verdım çok guzel tavsiye ederım

Arkadaşım söyle firmanın isminide reklam yapacağına gelip ziyaret edelim biz görelim nasıl basıyor. Eğer söyliyemiyorsan ben aldım deyip yalan reklam yapmayalım.

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadas ben ne yapıcam firmam tempo reklam sefaköy ben bu cıhazı 2 yıldır kullanıyorum phaeton seıko ud 3206s ve süper cihaz siz burada reklam yapıyorsunuz firmanızla ayıp bırakın bu sıte üretıcılerın ve kullanıcıların sıtesı yönetım bu reklamları gormuyormu başka fırmalar reklam verıyor para ıle sız bedavadan reklam yapıyorsunuz olmaz yakışmaz optımum reklama ayıp

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben vaktım olduğu zaman bu siteye giriyorum optımum reklam sizin gibi bu sitede devamlı bulunmuyorum o yuzden gec cevap verdım ben imalatcıyım yerım sefaköyde dediğim gibi tempo reklam gel buyur beklerım mısafırım olun

samet şencan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya arkadaşlar tartışma ortamı değil
paylaşma ortamı burası bizim gençler iyi örnek olun
bize fikir lazım tartışma değil.........teşekkürler

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
ben vaktım olduğu zaman bu siteye giriyorum optımum reklam sizin gibi bu sitede devamlı bulunmuyorum o yuzden gec cevap verdım ben imalatcıyım yerım sefaköyde dediğim gibi tempo reklam gel buyur beklerım mısafırım olun

mutlaka ziyaret edeceğim. gerçekten tanışmak isterim. bana açık adresini verebilirmisin?

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sefakoy denızbank'ın arka sokağında yerım tempo reklam buyrun gelın beklıyorum

Ela Reklam

🌱Yeni Üye🌱
Gönül rahatlığı ile konica kafayı öneririm. Bende var ve baskılar şıkır şıkır.

babayorgun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm arkadaşlar bendede konika kafa makınar çok güzell

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Reklamcı arkadaşlar bu size son itfihar bir daha uyarılmadan yaptırım uygulanacak.
Grafikerler.net sitesinin genel kurallarına uymak zorundasınız. Aksi halde yaptırım uygulamaktan başka yapılacak hiç birşey bulunmamaktadır.

M. AYHAN

🌱Yeni Üye🌱
BİZDE FY UNİON 3308B VAR
(İNFİNİTY ve CHALLENGER IN ÜRETİCİSİ FY UNİON)

320 MAKİNA 4 RENK 8 KAFA

BASKI KALİTESİ İYİ SORUN YOK

TEK SEFERDE 13 MTx2MT BOYA KESMEDEN BASKI YAPTIK !

AMA BİZİM İŞİMİZ TABELA OLMADIĞI İÇİN MAKİNA YATIYOR HAFTALIK 5 - 10 M2 BASKI KURTARMIYOR
BİZİM İÇİN BOŞA Bİ YATIRIM OLDUĞU İÇİN SATMAYI DÜŞÜNÜYORUZ MAKİNA ANTALYA'DA FİYATI 10500$ ALDIĞIMIZ FİYATTAN VERİCEZ. DÜŞÜNÜRSENİZ ********AYHAN

Moderatör tarafında düzenlendi:

kadir412

🌱Yeni Üye🌱
2. el infiniti baskı makinesi arıyorum. xaar yada spectra olabilir. 250-320 tercihimdir.********

Moderatör tarafında düzenlendi: