Bu logo bi counter strike takımı için hazırlamiş olduğum bir çalişmadir.
bir firma veyahut ajans için yapmiş olduğum bir çalişma değildir.
Dolayısı ile Şiddet ve Aksiyonla dolu bir CS takimi için Sade bir logo hazirliyamazdim.
ama hata bende ne için bu logoyu hazirladiğimi söylemedim.
logo ve 3D logo nedir diye söylemişsiniz. siz saniyormusunuzki ben bunu resimlerden olusturdum ?.bu tamamen %100 cinema4D programi ile yapmiş olduğum bir çalişmadir her noktasi 3D dir. poligon poligon 3d modelleme yaptim.
Gelelim şimdi bir counter strike takımının logosu konusuna..
6 Sene Boyunca Online & Offline Gaming işiyle çok fazla haşır neşir olmuş bir kişiyim. Türkiye'de Steam nedir bilinmezken biz almanya serverlarında maç yapardık

Türkiye'dede az çok adım çıkmıştır. Organizasyon & Turnuva Ve Etkinlik portalımda vardı. Ve 6-7 Senelik CS hayatımda aksiyon olacak diye karışık ve okunmaz bir logo tasarlandığını hiç görmedim. Eğer CS takımıysa "gaming" ile alakalı bir logo tasarlamınızı öneririm. Wallpaper tarzında bir logo değil.Kimse de çıkıp bu logo cs takımı için hazırlandı kurumsal bir logo değil demesin.. Ya senin gaming'den haberin yok, yada interneti sadece kendi emellerin için kullanan birisisin. SK-Gaming'ten tut (İsviçre Takımı) wemade.fox ( Japonya Takımı ) ve Türkiye'dende örnek verecek olursak Dark Passage gibi takımların logosunda böyle birşey gördün mü sen arkadaşım ? Ayrıca senin o "kibar (!)" uslubuna karşılık olarak böyle bir üslubla cevap vermeyi tercih ettim ki nasıl olduğunu belki anlayabilirsin diye.Burda sunduğunuz çalışmalara bakarken ve yorum katarken sizi aşağılamak , küçük düşürmek , küçümser gözle bakmak için yapmıyoruz bu işi. Çok güzel bir kardeşimiz çalışma yüklemiş, bizde bakıp ne olduğuna dair yorumumuzu yapıp ne yapman gerektiğini söylüyoruz. Madem ki eleştiri sevmiyorsun o zaman çalışmanıda buraya koymak zorunda değilsin.
Ayrıca logon 3d değil , gizli arkadaşıma tamamen katılmakla beraber bir kaç şey eklemek istiyorum.
3d Logo dediğimiz olayda 3 boyut anlayışı konuya hakimdir.Çalışmalarda derinlik vardır.Konu başlığını yanlış koymuşsun ve ne yaptığını bilmediğin için sanırım 3d logo diye savunmaya devam ediyorsun.4D Cinema Logo Tasarım diye konu başlığını açsan gereksiz polemiklere girmezsiniz
Saygılar. Çalışmalarının ve başarılarının devamını dilerim.