3d max web tasarım yapımı ile bilgisi olan var mı?
K karman 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 15 Haz 2009 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 5 Nis 2012 #1 3d max web tasarım yapımı ile bilgisi olan var mı?
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 5 Nis 2012 #2 karman' Alıntı: 3d max web tasarım yapımı ile bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Web tasarımını max'te yapmaya nasıl karar verdiniz bunu paylaşmanızı istiyorum.
karman' Alıntı: 3d max web tasarım yapımı ile bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Web tasarımını max'te yapmaya nasıl karar verdiniz bunu paylaşmanızı istiyorum.
K karman 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 15 Haz 2009 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 5 Nis 2012 #3 karar vermek dert değil yapabilmek önemli bence.merak diyelim.sizin bu konuda bilginiz var mı?
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 5 Nis 2012 #4 karman' Alıntı: karar vermek dert değil yapabilmek önemli bence.merak diyelim.sizin bu konuda bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla ... 3D max hakkında neler biliyorsunuz? 3D max nedir nasıl bir programdır?
karman' Alıntı: karar vermek dert değil yapabilmek önemli bence.merak diyelim.sizin bu konuda bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla ... 3D max hakkında neler biliyorsunuz? 3D max nedir nasıl bir programdır?
K karman 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 15 Haz 2009 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 5 Nis 2012 #5 3d nin ne olduğunu ne olmadığını biliyorum.animasyonu flash' a atabiliriz,arayüzleri jpeg olarak atarız ama bunun başka bir yolu var mıdır onu soruyorum.neden bu kadar gerildiniz bu konu da anlam veremedim.
3d nin ne olduğunu ne olmadığını biliyorum.animasyonu flash' a atabiliriz,arayüzleri jpeg olarak atarız ama bunun başka bir yolu var mıdır onu soruyorum.neden bu kadar gerildiniz bu konu da anlam veremedim.
C CaNkAnR 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Nis 2009 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 7 Nis 2012 #6 Web tasarım için o kadar vektörel program varken 3dmax ile ugraşmak yanlış olur