3DSMAX avukat tabela sunumu ahşap zemin krom harf

çok süper olmuş. bu programa hep ilgim var ama kusları çok pahalı![]()
size,
ben hiç kursa gitmeden bukadar öğrendim desem inanırmısınız...
internette dolu video dersler var kurcalarsanız öğrenirsiniz...iyi çalışmalar... porcelain
bu çalışmaları buraya koyma amacım bilmeyenler merak salması...
artık bir grafiker 3d çalışmaları bilmek zorunda bence...
Türkiye Barolar Birliği Reklam Yasağı Yönetmeliği *
Tabela
Madde 5
Tabela yerine ışıklı pano kullanılamaz, tabela ışık verici donanımla süslenemez. Tabelada en çok iki renk kullanılabilir.
Böyle bir maddenin varlığından haberdarmısınız bilemiyorum fakat bu şekilde uygulanan tabela müşterinizin problem yaşamasına sebep olacaktır.Avukat, doktor tabelaları genel olarak siyah-beyaz ya da beyaz-siyah ve çok süslü olmayan yazı fontlarından oluşmaktadır.
Bilginize...İyi çalışmalar
İlginiz için Teşekkürederim DeCuPeMap ayarlari ile biraz oynar ve reflection olarak mirror turu birsey uygularsaniz daha parlak bir metal gorunumu verebilirsiniz.. Sanirim o zaman daha gercekci duracaktir.. ayrica isik konusunda da biraz calismanizda fayda var
Kolay gelsin...
nosradamus bence gereken açıklamayı yapmış bilgilendirmenizden eminim birileri faydalanacaktır Teşekkürederim DrN...Türkiye Barolar Birliği Reklam Yasağı Yönetmeliği *
Tabela
Madde 5
Tabela yerine ışıklı pano kullanılamaz, tabela ışık verici donanımla süslenemez. Tabelada en çok iki renk kullanılabilir.
Böyle bir maddenin varlığından haberdarmısınız bilemiyorum fakat bu şekilde uygulanan tabela müşterinizin problem yaşamasına sebep olacaktır.Avukat, doktor tabelaları genel olarak siyah-beyaz ya da beyaz-siyah ve çok süslü olmayan yazı fontlarından oluşmaktadır.
nosradamus Açıklamanız ve ilginiz için teşekkürederim...Bence hiç bir problem çıkmayacaktır. Çünkü tasarımı bu söylediğiniz maddeye uygulamaları çok saçma olur. Çünkü bu ışıklı bir tabela değil, ışık verici bir donanımı da yok ve de sadece kromdan oluşuyor yani tek renk zemini saymazsak, kaldı ki çevrede halen kullanılan bunun gibi birçok örnek mevcuttur. Siz bu tasarımı bu maddeye göre nasıl değerlendirdiniz? Ben onu anlamadım. Madde oldukça açık zaten.
namasteeee arkadaşım, tasarım oldukça güzel olmuş emeğine sağlık. iyi çalışmalar.
emeğine sağlık kardeşim güzel olmuş..
Türkiye Barolar Birliği Reklam Yasağı Yönetmeliği *
Tabela
Madde 5