Künde-i Kelimeden ,Cümle-i Tuş etmeden önce yaptığın çalışma corelle de yapılabir demek istiyorum , 3D çıktığına göre gerçekten 3.boyut etkisi vermesi gerekir. Güzel bir çalışma ancak piyasadan acemileri değil amatörleri de değil , bu piyasadan işini rasgele yapanları stemizliyoruz en azından biz işini özensiz yapıp , alelacele daha doğrusu alel-ecele iş yapıp sunan arkadaşları tabi seni kastetmiyorum,piyasada olanları temizlemeye çalışıyoruz. nasıl temizliyoruz ilacı,deterjanı var mı var, uygun,edebi,ahlaki,mantıklı eleştiri yaparak,burada fenafillah bir zatın eleştirmesi gibi yani bir filin züccaciye dükkanına girmesi gibi değil , tutarlı,kapasite ve seviye ölçüsünde eleştiriyoruz.Biz grafikerlik öğrenirken, sanat tarihi, edebiyat,müzik,serbest tasarım,davranış psikolojisi,satış pazarlama ilkeleri , gibi daha pek çok alanda entellektüel eğitim alanlardan ve sürekli geliştirenlerdeniz.İnternette bile , görmesek bile karşımızda konuştuğumuz kişiye saygı duymak zorundayız. Tekrarlıyayım zorundayız. Nezakete mecburuz.İyi davranmaya mecburuz,yaradılışımızın gayesi de bu,insan olmamızın gereği de . hayvana özenmek niye ?