Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

4. oldum :(

ßy_folkonsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bizim okuldada düzenlendi bana basit ve klasik birşeyler olmasın farklı olsun dediler bende bunlarla katıldım sonuçları bekliyorum:

WQ49k.png

5yGR.png

jKvuk.png

ayrıca senin çalışman da başarılı olmuş bence. diğer birinciyi ikinciyi görebilme şansımız varsa bakmak isterim..

bu arada benim yaptığım çalışmalar baskıda hem çözünürlük hem ışımalar gölgeler vs nedeniyle çok problem çıkartıcak bunu biliyorum ama iş işten geçti artık..

Son düzenleme:

ßy_folkonsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ohovv dostum onlarda renk,simge,font bakımından fena değilmiş hani :D ama seninkide güzel..

ensarbilgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bizim okuldada düzenlendi bana basit ve klasik birşeyler olmasın farklı olsun dediler bende bunlarla katıldım sonuçları bekliyorum:

WQ49k.png

5yGR.png

jKvuk.png

ayrıca senin çalışman da başarılı olmuş bence. diğer birinciyi ikinciyi görebilme şansımız varsa bakmak isterim..

bu arada benim yaptığım çalışmalar baskıda hem çözünürlük hem ışımalar gölgeler vs nedeniyle çok problem çıkartıcak bunu biliyorum ama iş işten geçti artık..

senin logolarda gradient uygulamıştır tişört üzerinde falan olacak okul logosu onun için kabartma ,gradient gibi şeyler kullanılmaz.

ßy_folkonsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu tür fazlalıkların sadece dijital ortamda güzel durduklarının dolayısıyla baskısı yapılacak yerlerde böyle atraksiyonlu şeylerin kullanılmaması gerektiğinin farkındayım tabiki. ben bunu başvuru formundaki açıklama kısmınada yazdım seçerlerse seçerler. beğenmek ve düzgün bir şekilde bastırmak onlara kalmış ben elimden geleni yaptım.zaten değişiklik yapılabilmesi için psd halinide verdim. bilg. hocasının ps düzeyi iyi olduğu için o gerekeni yapar..