iyireklam10
🌟Usta Tasarımcı🌟
tşk ederim basıldıgı için iş işten geçmiş durumda şuan için 
sonraki çalışmalarımda dikkate alırım..
sonraki çalışmalarımda dikkate alırım..
1 - Eleştiriden farklı bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Ayrıca doz almıyorum.
2 - Benim bildiğim kamyon makası gri olur yeşil değil.
3 - Müşteriye beğendirmek extradan dilde gerektiren bir marifet olduğunu herkez bilir ama bu tasarı da hakkaten eğri oturup doğru konuşalım görsellik sıfır. Bir kere ürünler bir ahenk içerisinde olmalı. Gri kullanım mantıklı ama çorba olmuş sanki içindeki taneler sayılıyor.Kusura bakma reklamcı kardeş, beğenmedim ve beğendim diyen bir çok kişininde beğendiğini sanmıyorum. ama emeğine sağlık uğraştığın belli. Bana mailini yaz aynı ürünün farklı markasına yaptığım kataloğun crd sini göndereyim. Bir daha yap hal vereceksin bana.
yaw yoq birader berbat. Basit kullanışlı programlarda bile bundan daha güzelini, görselini yapabilirsin. Şaşırdım doğrusu bu tür bir tasarıya konu açmana. Yap şunu yeniden adam akıllı bir şeyde yapalım yorumumuzu okey.
yaw yoq birader berbat. Basit kullanışlı programlarda bile bundan daha güzelini, görselini yapabilirsin. Şaşırdım doğrusu bu tür bir tasarıya konu açmana. Yap şunu yeniden adam akıllı bir şeyde yapalım yorumumuzu okey.
Arkadaşın hevesini kırmaya gerek yok bence. Emeğe saygı lütfen...
Ayrıca çalışman çok temiz ve hoş duruyor düzenli çalışmışsın. Emeğine sağlık.
öncelikle güzel olmuş eline sağlık
yalnız dikkatimi çeken bişi oldu
2. Görselde sayfanın içine çizdiğin açık gri fonun sol üst köşesine ovallik vermeye çalışmışsın yamuk olmuş, corel draw da çizdiysen eğer bunu düzgün yapmanın bir yolu var , hemen söylim çizdiğin dikdörtgenin üstünden 2. Bir tane daha çizip ovalliği bu ikinci dikdörtgene verirsen , gayet düzgün olduğunu göreceksin;önceden bende yamuk yapardım ovallikleri ama çok basit bir yöntemi var paylaşmak istedim
eline sağlık..
Güzel bir çalışma olmuş gerçekten.Sarı şeritler biraz gözüme takıldı ama sonuçta tamamlanmış ,müşterinin beğendiği bir çalışma.Emeğine sağlık.