Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

40 Hearths Vectors

ANGEL439

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bi teşekkür çok değil az bile... teşekkürler eline sağlık

GamsIzVeZir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu indirdigimiz dosyalar icinden onlarca dizayn cikiyor. Bunlari bir sekilde Illustratorla acmadan iclerinde ne oldugunu anlayabilirmiyiz? Bunun bir yolu varmi?

Illustratoru acip open secenegi ile dosyalarin icerigini kucuk bir kutu icinde gorebiliyoruz fakat bu pek yardimci olmuyor, o ekran cok kucuk.

baska bir yolu varmi.

tesekkurler

yada soylede oabilir simdi aklima geldi. indirdigim dosyanin icindeki butun .ai dosyalari acsam ayni anda sonra bunlarin heepsini tek tusla jpeg olarak kaydedebilirmiyim? yoksa tek tek save as mi yapmam lazim?

saygilar

Son düzenleme:

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkürler, paylaşım için.

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu indirdigimiz dosyalar icinden onlarca dizayn cikiyor. Bunlari bir sekilde Illustratorla acmadan iclerinde ne oldugunu anlayabilirmiyiz? Bunun bir yolu varmi?

Illustratoru acip open secenegi ile dosyalarin icerigini kucuk bir kutu icinde gorebiliyoruz fakat bu pek yardimci olmuyor, o ekran cok kucuk.

baska bir yolu varmi.

tesekkurler

yada soylede oabilir simdi aklima geldi. indirdigim dosyanin icindeki butun .ai dosyalari acsam ayni anda sonra bunlarin heepsini tek tusla jpeg olarak kaydedebilirmiyim? yoksa tek tek save as mi yapmam lazim?

saygilar

arkadaşım right clik image converter die bi program var bu programı yüklediğinde resim uzantısı ne olursa olsun herhangi bi uzantıyı istediğin uzantıya çevirebilirsin...ör/ai. uzantısını png yada jpeg yapabilirsin...

GamsIzVeZir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım right clik image converter die bi program var bu programı yüklediğinde resim uzantısı ne olursa olsun herhangi bi uzantıyı istediğin uzantıya çevirebilirsin...ör/ai. uzantısını png yada jpeg yapabilirsin...

tesekkurler arkadasim indiriyorum programi

duzeltme.

:( Yikildim. Lutfen yanlis bilgilendirmeyin. 1 saattir ugrasiyorum neden olmuyor diye. "resim uzantısı ne olursa olsun herhangi bi uzantıyı istediğin uzantıya çevirebilirsin" bu dogru degil. program sadece

AFP, ANI, AWD, BMP, CAL, CIN, CIT, CLP, CMP, CRW, CUR, CUT, DCR, DJV, ECW, EMF, EXF, FAX, FIT, FLC, FLI, FPX, GIF, HGL, ICA, ICO, ICON, IFF, IMG, ITG, JPEG, JPG, JTF, KDC, LMC, LV, MAC, MSP, PBM, PCD, PCX, PGM, PICT, PNG, PPM, PRN, PRT, PSD, PSP, PSPIMAGE, PTK, RAS, RTF, SCT, SFF, SGI, SID, SMP, TFX, TGA, TIF, TIFF, TIFX, WBMP, WFX, WMF, WMZ, WPG, XBM, XPM, XWD

formatlarini ceviriyormus.

Son düzenleme:

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yanlış bilgilendirme yok arkadaşım sadece yanlış programı indirmissin,ok...yargısız infaz yapma lütfen.:swear:
yalan dolanla işim olmaz benim...
sırf senin için upload ediyorum:
buyur link burda:
RapidShare: Easy Filehosting

programı yükledkten sonra sağ tuş menüsüne yerleşiyor
formatchangermp7.jpg

Son düzenleme:

GamsIzVeZir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yanlış bilgilendirme yok arkadaşım sadece yanlış programı indirmissin,ok...yargısız infaz yapma lütfen.:swear:
yalan dolanla işim olmaz benim...
sırf senin için upload ediyorum:
buyur link burda:
RapidShare: Easy Filehosting

programı yükledkten sonra sağ tuş menüsüne yerleşiyor
formatchangermp7.jpg

Arkadasim o programi buldum kurdum olmuyor. .ai yada .eps dosyalari donusturmuyor.

O programin kendi sitesinden alinti yaparak yaziyorum sana, sadece assagidaki uzantili dosyalari donusturuyor.

AFP, ANI, AWD, BMP, CAL, CIN, CIT, CLP, CMP, CRW, CUR, CUT, DCR, DJV, ECW, EMF, EXF, FAX, FIT, FLC, FLI, FPX, GIF, HGL, ICA, ICO, ICON, IFF, IMG, ITG, JPEG, JPG, JTF, KDC, LMC, LV, MAC, MSP, PBM, PCD, PCX, PGM, PICT, PNG, PPM, PRN, PRT, PSD, PSP, PSPIMAGE, PTK, RAS, RTF, SCT, SFF, SGI, SID, SMP, TFX, TGA, TIF, TIFF, TIFX, WBMP, WFX, WMF, WMZ, WPG, XBM, XPM, XWD

Ben o programi indireyim derken oyle bir virus yedimki aksamdan beri temizlemeye ugrasiyorum. ne firefoxta nede explorerda arama motorlari calismiyor. mahvetti makinayi

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
walla arkadaşım bilemeyecem program bende tıkır tıkır çalışıyor.üstelik benim upload ettiğim dosyadada virüs yok

GamsIzVeZir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
walla arkadaşım bilemeyecem program bende tıkır tıkır çalışıyor.üstelik benim upload ettiğim dosyadada virüs yok

Kardes senden bir ricam var. Lutfen bana AI formatindaki bir dosyayi o programi kullanarak nasil JPEG e donusturdugunu 3-5 screen-shot fotografla gosterebilirmisin.

Dun oglen 4 ten beri ugrasiyorum arkadasim. windows u yeniden kurdum gece, 2-3 saatlik uyku uyudum. indirdigim dosyada virus olmasi seninle alakali birsey degil. benim hatam.

Fakat hala israr ediyorsun. o programin AI dosyalarini JPEG e donusturdugune.

Tam 20 ye yakin ayri forumda ve blogda bu konuyla ilgili yorumlari okudum (yabanci forumlar) AI formatindaki dosyalari (coklu) baska bir formata donusturecek yazilim henuz piyasada yok.

Onun yerine simdilik sadece graphic viewer ariyorum 3-5 saattir. yani JPEG e donusturmese bile en azindan uzerine tiklayinca (illustrator la acmadan) icinde ne oldugunu gosterecek bir program.

Ve sonunda buldum XnView diye bir program. bu program EPS leri gosteriyor. cok guzel bir program yanliz AI leri gormek icin Ghostscript kurmaniz gerekiyor.
Her iki yazilimda freeware yani ucretsiz.

Ben sorunumu bu sekilde cozdum.

Ama o kadar zaman harcamama ragmen sen hala israr ediyorsun. Sadece bana screen shot la ispatlamani rica ederim.

2 gundur onlarca forumda yuzlerce kisinin bu soruya cevap aradigini gordum. Yani "AI formatindaki coklu dosyalari baska bir formata donusturme programi" Dilerim ben yaniliyorumdurda dermani sen bulmussundur. :)

Saygilar

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kardes senden bir ricam var. Lutfen bana AI formatindaki bir dosyayi o programi kullanarak nasil JPEG e donusturdugunu 3-5 screen-shot fotografla gosterebilirmisin.

Dun oglen 4 ten beri ugrasiyorum arkadasim. windows u yeniden kurdum gece, 2-3 saatlik uyku uyudum. indirdigim dosyada virus olmasi seninle alakali birsey degil. benim hatam.

Fakat hala israr ediyorsun. o programin AI dosyalarini JPEG e donusturdugune.

Tam 20 ye yakin ayri forumda ve blogda bu konuyla ilgili yorumlari okudum (yabanci forumlar) AI formatindaki dosyalari (coklu) baska bir formata donusturecek yazilim henuz piyasada yok.

Onun yerine simdilik sadece graphic viewer ariyorum 3-5 saattir. yani JPEG e donusturmese bile en azindan uzerine tiklayinca (illustrator la acmadan) icinde ne oldugunu gosterecek bir program.

Ve sonunda buldum XnView diye bir program. bu program EPS leri gosteriyor. cok guzel bir program yanliz AI leri gormek icin Ghostscript kurmaniz gerekiyor.
Her iki yazilimda freeware yani ucretsiz.

Ben sorunumu bu sekilde cozdum.

Ama o kadar zaman harcamama ragmen sen hala israr ediyorsun. Sadece bana screen shot la ispatlamani rica ederim.

2 gundur onlarca forumda yuzlerce kisinin bu soruya cevap aradigini gordum. Yani "AI formatindaki coklu dosyalari baska bir formata donusturme programi" Dilerim ben yaniliyorumdurda dermani sen bulmussundur. :)

Saygilar

bu dediğin programı nerden bulabiliriz özel msj atarmısın acaba

GamsIzVeZir

🏅Acemi Tasarımcı🏅

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanırım kullanım alanlarımız farklı olduğu için bu tür bi anlaşmazlık çıktı...ben photoshop kullandığım için program psd dosyalarını jpege dönüştürüyor,kusura bakma sana yazarken de denemeden yazdım çünkü psd de dosyasını dönüştürüyorsa demekki ai. uzantısını dönünştütür die düşündüm,kusura bakma kardeş,,,boşuna vaktini harcamana neden oldum.özür dilerim hakkını helal et

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Size ozel mesaj atmam bu foruma paylasimlariyla emegi gecen herkese hakaret olur sanirim. O yuzden basta siz olmak uzere herkes faydalansin diye bir konu actim. Lutfen okuyunuz.

https://www.grafikerler.net/xnview-...n-goruntuleme-programi-t21461.html#post195029

Dusunsenize buraya gelen her uyenin paylasimlari ozel mesajla yaptigini? :)

ben başka site adı geçmesin diye öle bişey demiştim tabiki herkezin faydalanması doğru olan neyse tşklr paylaşım için

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu kadar entresan programlarla uğraşmanıza gerek yok. Adobe Bridge ile istediğiniz screenleri görebilirsiniz.
AI + EPS + PSD + JPEG + GIF v.b..

43849874xm5.jpg

GamsIzVeZir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu kadar entresan programlarla uğraşmanıza gerek yok. Adobe Bridge ile istediğiniz screenleri görebilirsiniz.
AI + EPS + PSD + JPEG + GIF v.b..

43849874xm5.jpg

Aradigim sey burnumun dibinde ve haberim yok.
Tesekkurler Omer.

Peki coklu AI dosyalarini JPEG e donusturen bir program biliyormusun?