Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

6 tane afiş çalışmam

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
greenpeace'ye bayıldım düşünce çok iyi slogan da oturmuş

Özkan Bayrakdar

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
ozkanbayrakdar.blogspot.com
Uygulama İçin Çok Çalışmalısın.En Azından Fikir Üretebiliyorsun Ama Zayıf Uygulama Bitiriyor Herşeyi. İnternette Var mı Bilmiyorum Ama "Yoldaki Emniyet Kemeriniz" Düşünce Olarak Çok Güzel Örnekse.
Başarılar Dilerim.

Arkadaşın dediğine katılıyorum. Hayal gücün iyi fakat çalışmalarını geliştirmelisin.

metin1992

🌱Yeni Üye🌱
gayet iyi**********

Moderatör tarafında düzenlendi:

bodytr

🌱Yeni Üye🌱
Harikülade, nefis, müthiş, muazzam, fevkaladenin de fevkinde...

Arkadaşım, şaka bir yana: Özgüvenine hayran kaldım.

RCHUNN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
milletin şevkini kırcağınıza destek olun adam yeni bilmiyor olabilir en azından çabalıyor bişiler yapmaya. şakamısın nedir ya ayıp once saygıyı efendiligi ogrenin hic birimiz anamızın karnından tasarımcı cıkmadık.sacma sapan isler yaparak bi yerlere geldik hala gelmeye calısıyoruz bu millet bu yuzden gelişmiyor iste emegine saglık dostum sana tavsiyem yabancı sitelerdeki calısmaları incele bircok site var adsoftheworld gibi bunun dısında manupilasyonlar teknik detayları anlatan siteler var ayrıca bu sitede turkce anlatılıyor bir cok sey incele dene esinlen çakma ama yarat...

ilkeraydan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
milletin şevkini kırcağınıza destek olun adam yeni bilmiyor olabilir en azından çabalıyor bişiler yapmaya. şakamısın nedir ya ayıp once saygıyı efendiligi ogrenin hic birimiz anamızın karnından tasarımcı cıkmadık.sacma sapan isler yaparak bi yerlere geldik hala gelmeye calısıyoruz bu millet bu yuzden gelişmiyor iste emegine saglık dostum sana tavsiyem yabancı sitelerdeki calısmaları incele bircok site var adsoftheworld gibi bunun dısında manupilasyonlar teknik detayları anlatan siteler var ayrıca bu sitede turkce anlatılıyor bir cok sey incele dene esinlen çakma ama yarat...

yorumun ve önerin için teşekkürler.Şuanda vakit ayıramıyorum notlarım bir köşede yapılmayı bekliyor eleştirenleri anlıyorum ama hakaret edenleri bende anlamıyorum.Dünyanın en iyi tasarımcısıyım demedim ki,yaptıklarım çok çok yaratıcı çok iyi yapışmış tasarımlar demedim ki çalışma dedim eskis karalama 1'er aylık program bilgisiylede o kadar oluyor.Ben uçup giden yada not aldığım fikirlerimin çok az kısmını yapabildiğim kadarıyla yaptım ve paylaştım eğer silme gibi imkanımda olsa çoktan silmiştim

deborah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.wix.com
fikirlerin kesinlikle yaratıcı uygulamanı da geliştirdiginde başarılı olursun umarım.iyi çalışmalar.

grafi_2010

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kaç yıllık grafikersin sen???? çalışmana bir yorum canım benim daha çooookk çalışman gerekkkkk:rofl:

ilkeraydan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kaç yıllık grafikersin sen???? çalışmana bir yorum canım benim daha çooookk çalışman gerekkkkk:rofl:

Ahhh ahh grafiker olmak o kadar kolay mı ? ben yardımcısı bile değilim ben hiçbir şeyim Not aldığım reklamla afişlerinden bir kaçı bire bir yapılanca bir gazla öğreneyim programlarıda fikirlerimi yapayım dedim yapan reklam firmasınıda suçlayamam ajandam hariç başka yerde yazmıyor ama bire birde yapılmaz ki birisi thy idi biriside opel yazıdan görsele geçmeye çalışan birisiyim diyeyim.Senarist mi olsam acep:smile:

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
bak sana bir şey söyleyeyim buraya her üye olan adamın grafikerlik diplomasına bakılmıyor sana hakaretvari eleştiriler yazan mesela "kasap" yorumundan belli
çalışmaya devam et bu kasaplara kulak asma kimse bu işi anasının karnında öğrenmiyor o arkadaşlar ilk yaptıkları çalışmalardan örnekler koysunlar da görelim bakalım nasılmış onların bir çoğu internet olmasaydı yada bilgisayar olmasaydı kasaplığa devam ederdi ama sen bunları yazardın yada çizerdin ama onlar sadece kasap...

not: mesleği gerçekten kasaplık olanlardan özür dilerim

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Programlar üzerinde çalışılarak bir şekilde öğrenilebillir ama derin bir hayal gücü ve fikir üretebilme herkesin harcı değildir.eğer kabiliyetin olduğuna inanıyorsan ve hedeflerine ulaşma yolunda maddi (bu işi öğrenebilmek adına bedava bile çalıştığım için söylüyorum)manevi gücün varsa sonuna kadar bu işin sonunu bırakmazsın çünkü istekler olanaklarla sınırlıdır ve bir insanın değeri peşindenden koştuğu şeylerle anlaşılabilir

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım ben senin afişlerine bakmak için girdim bu konuya ama ortada bi çalışma yok ki harbiden arkadaşlar ya b, şakamıdır bu

formun amacıda zaten insanlara yardımcı olmak değilmi? bence heves kırılmamalı yardımcı olunmalı.

ilkeraydan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bak sana bir şey söyleyeyim buraya her üye olan adamın grafikerlik diplomasına bakılmıyor sana hakaretvari eleştiriler yazan mesela "kasap" yorumundan belli
çalışmaya devam et bu kasaplara kulak asma kimse bu işi anasının karnında öğrenmiyor o arkadaşlar ilk yaptıkları çalışmalardan örnekler koysunlar da görelim bakalım nasılmış onların bir çoğu internet olmasaydı yada bilgisayar olmasaydı kasaplığa devam ederdi ama sen bunları yazardın yada çizerdin ama onlar sadece kasap...

not: mesleği gerçekten kasaplık olanlardan özür dilerim[/QUOT
Önerin ve desteğin için teşekkürler şuanda bazı sebeplerden uygulamaya yapamıyorum 1-2 ay içinde tekrardan başlayacağım hobi olarak uğraştıkça çabaladıkça daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

ilkeraydan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Programlar üzerinde çalışılarak bir şekilde öğrenilebillir ama derin bir hayal gücü ve fikir üretebilme herkesin harcı değildir.eğer kabiliyetin olduğuna inanıyorsan ve hedeflerine ulaşma yolunda maddi (bu işi öğrenebilmek adına bedava bile çalıştığım için söylüyorum)manevi gücün varsa sonuna kadar bu işin sonunu bırakmazsın çünkü istekler olanaklarla sınırlıdır ve bir insanın değeri peşindenden koştuğu şeylerle anlaşılabilir

İzmir bu konuda çok tutucu yada bende hiç ışık yok başvurularıma cevap verilmedi :=) Kendimde tek güvendiğim şey yaratıcılık oyun gibi geliyor bana çocukluktan alışkanlık örn. bir makası kaç farklı yerde kaç farklı işte kullanırım gibi düşünürdüm halada devam ediyorum.Her gece yatmadan bir kaç markayı ve markaya afiş yapıyor olsam nasıl yapardımdımı düşünüyorum sonra not alıyorum baya birikti yapılmayı bekliyorlar...

ilkeraydan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
formun amacıda zaten insanlara yardımcı olmak değilmi? bence heves kırılmamalı yardımcı olunmalı.

Bende formun amacının insanlara yardımcı olmak olduğunu düşündüğüm için çalışmalarını yükledim bir grafikerin gözüyle nasıl hatalarım nasıl ne yaparsam daha iyi vs. gibi yardımcı olacak arkadaş çok olduğu gibi hakaret edip küçümseyende bir o kadar var