Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

7 Metrelik fotoğraf baskısı için yardım...

Alman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
7 metrelik baskı alınabilecek fotoğraf için ne yapmam gerekiyor..??? Yardımcı olursanız sevinirim...

Photoshop bilgim var fakat 7 metrelik baskı için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
fotograf kaliteliyse, 30 dpi da yapman yeterli... bire bir yapabilirsin...

Alman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fotoğraf rakamını tam hatırlamıyorum ama 3 bin küsürlü pixellerden oluşuyordu... 10mp den biraz kırpmışda olabilirm...

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
orijinal boyutunda bi sayfa aç dpi i 30 olsun... içine de resmi at... %100 de dagınık çıksa bile bu uzaktan bakıldıgında çok sırıtmayacaktır. Ama iç mekanda kullanılacaksa olay değişir.

Alman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fuar standında kullanılacak... iç mekan oluyor sanırım...

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
vinile basılır onu da bölemezsin.. kaliteli bir makinada basılması gerek... ek yaparsan çok kötü olur... ama folyo olursa bölebilirsin... resmi parçalara ayırıp daha yüksek dpi a getirebilirsin... bölersen de 1 cm bindirme payı vermen gerekir...

sencolor

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sencolor.com.tr
İstersen 76cm x 7000 cm (7 metre Tek parça ) Gerçek Fotoğraf Kartına fotoğraf baskısı yapabiliriz. Bunun iş için istenilen baskı ayarları ise;

76,2 (kart genişliği )
7000 (uzunluk kısmı)
254 Dpi (çözünürlük)

RGB renk modu (CMYK DEĞİL) Matba veya ofset gibi sınırlı renklerle çalışmıyoruz.
Dosya Türü İse tercihen değişebiliyor. (jpeg kurtarmaz ise tiff tercihimiz.tavsiye ettiğimiz dosya formatı adobe photoshop çalışma dosyası .PSD ' dir.)

altınorhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1/10 720 dpi çalışman mümkün ise sorunu çözersin