Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

72.Kat

deepcrimson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merak ettiğim bir konu var. Hazır modellemeler mi kullandın yoksa hepsini kendin mi çizdin? 3D modellemeden az çok anlayan biri olarak soruyorum...

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
oldukca hos gözüküyor emeğinize sağlık...

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
72. Kat yazınca bende 72. kattan görünüm falan bekliyordum :) Oda görünümü güzel fakat camdan dışarı olan kısımda yani manzarada bir boğukluk var ama çözemedim birşeyler bozuk gibi orada...Karanlık olduğu için belkide...
Bu arada ayakkabılar güzelmiş bana verebilir misin ? :utann:

o ayakkabılar kullanılmış, çalışmayı biraz daha iyi inceleyin lütfen :) kesinlikle size layık olamiyacağını düşünüyorum, ben size nasıl isterseniz yenisini alıcam, ergonomik, ortapedik, ayrobik, organik hepsinden alırım, manzarada sorun bencede var, amrikadan bi görüntü, boğaz manzarası olsaydı göze daha alışılmış gelebilirdi, uyardığınız için teşşekür ettim, :)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
o ayakkabılar kullanılmış, çalışmayı biraz daha iyi inceleyin lütfen :) kesinlikle size layık olamiyacağını düşünüyorum, ben size nasıl isterseniz yenisini alıcam, ergonomik, ortapedik, ayrobik, organik hepsinden alırım, manzarada sorun bencede var, amrikadan bi görüntü, boğaz manzarası olsaydı göze daha alışılmış gelebilirdi, uyardığınız için teşşekür ettim, :)

Woooww çok teşekkür ederim :) Böyle sözler duymayalı 4 yıl olmuştu :angel:
Pekala isteklerimi size mi ileteyim :)

Manzara kötü değil aslında ama camdan dışarı geçiş ile oda arasında sıkışıp kalmış bir eksiklik var sadece :) tekrar tebrikler...

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Woooww çok teşekkür ederim :) Böyle sözler duymayalı 4 yıl olmuştu :angel:
Pekala isteklerimi size mi ileteyim :)

Manzara kötü değil aslında ama camdan dışarı geçiş ile oda arasında sıkışıp kalmış bir eksiklik var sadece :) tekrar tebrikler...

tamam itiraf ediyorum, sizde nasıl bi göz varsa kaçmamış :rofl: camın dışındaki manzarayı plane üzerine kaplamıştım, plane ile odanın cam kısmındaki yüzeyi arasında 15cm kadar boşluk var, ışığın gölgesinin bir kısmı oraya düşüyor, :) ama dediğim gibi normal biri çalışma aşamasını bilmediği için dikkat çekmez diye düşünüyordum ki, siz ısrarla üzerine basana kadar :sweating:, yani sizin iris'leriniz ve, ağ tabakanızda bi sorun var ki gereyinden fazla çalışıyor, çalışırken bu kadar köşeye sıkışmıyorum, :sweating: evet evet o dediğiniz yerde sorun var, teslim oldum, dikkatiniz için tebrikler :) başarılar

bir konuyu itiraf etmenin rahatlığını yaşattınız bana ::))

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
yani sizin iris'leriniz ve, ağ tabakanızda bi sorun var ki gereyinden fazla çalışıyor,
bir konuyu itiraf etmenin rahatlığını yaşattınız bana ::))

Buna sorun demeyelim böyle bir ayrıntıyı yakaladığım için mutluyum :) Amacım köşeye sıkıştırmak değildi :) İtiraf etmenin rahatlığı ile uyuyabilirsin bu gece canım

BU arada ayakkabıları gerçek anlamda hakettim sanırım :)
Kırmızı olsun mümkünse zaafım varda :p

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Buna sorun demeyelim böyle bir ayrıntıyı yakaladığım için mutluyum :) Amacım köşeye sıkıştırmak değildi :) İtiraf etmenin rahatlığı ile uyuyabilirsin bu gece canım

BU arada ayakkabıları gerçek anlamda hakettim sanırım :)
Kırmızı olsun mümkünse zaafım varda :p

bundan sonra çalışmalarımı yaparken sizin gözlemlerinizi düşünerek yapmaya karar verdim, :) ayakkabı konusunda gerçek anlamda derken, :) nasıl yani anlıyamadım ama, ben alırım derken modellerim demek istemiştim,oda kolay hangi model, modellim önce bi düşünmem lazım, ama kırmızı modellerim tamam :angel: kötü kıvırdım be :wink: grafishop tekrar saol vallahi yorumun, heves ve neşe kattı, bir başka yorumlarda görüşmek üzere :crying:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
bundan sonra çalışmalarımı yaparken sizin gözlemlerinizi düşünerek yapmaya karar verdim, :) ayakkabı konusunda gerçek anlamda derken, :) nasıl yani anlıyamadım ama, ben alırım derken modellerim demek istemiştim,oda kolay hangi model, modellim önce bi düşünmem lazım, ama kırmızı modellerim tamam :angel: kötü kıvırdım be :wink: grafishop tekrar saol vallahi yorumun, heves ve neşe kattı, bir başka yorumlarda görüşmek üzere :crying:

Ayrıntıyı yakaladığım için hakettim demek istemiştim ama bu ayrıntı konusu senin için kötü olduysa bilemem:)

EVet bende modelle demek istemiştim :) Kırmızı bir model :)

Sonundaki üzüntü gerçekse yorumlarımı içime atarım bundan sonra :) Neşe kattıysam ne mutlu :)

İyi çalışmalar...

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Ayrıntıyı yakaladığım için hakettim demek istemiştim ama bu ayrıntı konusu senin için kötü olduysa bilemem:)

EVet bende modelle demek istemiştim :) Kırmızı bir model :)

Sonundaki üzüntü gerçekse yorumlarımı içime atarım bundan sonra :) Neşe kattıysam ne mutlu :)

İyi çalışmalar...

Grafishop siz biyerde gece güvenliği mi yapıyorsunuz :wink: ayıp olmasın diye yorum falan biyere kadar :) hani yarın iş falan yani, uyumakda lazım, sizde ayakkabı konusunda modelleme demek istememişdiniz, sizin kıvırmada kötü oldu, :rofl: ayrıca modelleme istiyorsanız, bu meslekde ki ilk öğrendiğim şey, hobi olarak iş yapmıyorum, :D modelleme freelance ücretleri belli, :) yorumlarınızı içinizde tutmayınız, grafikerler.net'e içinizi boşaltınız, :rofl: alasmaldık, :)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Grafishop siz biyerde gece güvenliği mi yapıyorsunuz :wink: ayıp olmasın diye yorum falan biyere kadar :) hani yarın iş falan yani, uyumakda lazım, sizde ayakkabı konusunda modelleme demek istememişdiniz, sizin kıvırmada kötü oldu, :rofl: ayrıca modelleme istiyorsanız, bu meslekde ki ilk öğrendiğim şey, hobi olarak iş yapmıyorum, :D modelleme freelance ücretleri belli, :) yorumlarınızı içinizde tutmayınız, grafikerler.net'e içinizi boşaltınız, :rofl: alasmaldık, :)

Şİmdi olmadı işte. Şaka anlayışınız mıdır bilmem ama kimse bana ayıp olmasın diye yorum yapmak zorunda değil yada yazılan yorumlara hemen anında yorum yapmak zorunda değilsiniz buda sizin bir zaafınız olsa gerek. Dolayısı ile siz konunuzun güvenlik görevlisi oluyorsunuz ve anında müdahale ihtiyacı hissediyorsunuz anlaşılan...

Neyse teşekkürler ayıp olmasın diye yazdıgınız cevaplardan dolayı... Ha bu arada ayakkabıda kalsın dediğiniz gibi ben daha iyilerine layığım...
İyi geceler, iyi forumlar...

deepcrimson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
camın önündeki saksı, masanın üzerindeki kitap, yerdeki bardak hazır model

Sadece bunlar hazır modelse size şapka çıkartıyorum. Gerçekten başarılı çizim. Sadece renderlamada ufak sorunlar var. Bir de pencere dışından gözüken 2 boyutlu fotoğraf tam uymamış. Yine de emek harcanmış ve söylediğim ufak sorunlar harici profesyonelce. Tebrik ederim...

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Sadece bunlar hazır modelse size şapka çıkartıyorum. Gerçekten başarılı çizim. Sadece renderlamada ufak sorunlar var. Bir de pencere dışından gözüken 2 boyutlu fotoğraf tam uymamış. Yine de emek harcanmış ve söylediğim ufak sorunlar harici profesyonelce. Tebrik ederim...

aldığım en içten ve en güzel yorum, teşşekür ederim :)

designator35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaaa arkadaşım rica etsem mental ray bir çalışmamda metal ürüne crom kaplama sıkıntısı çekiyorum ya ışıkta ya sahnede sıkıntı var bir türlü çözemedim en azından gerçeğine yakın olsa razıyımen azından nasıl ayar yaparız yada elinizdeki yapılmış bir projeyi gönderseniz ondan yola çıkıp ayar yapsak yada dosyayıda gönderebilirim size....şimdiden teşekkürler....
örnek çalışma fotoğrafı linkide var....

https://img37.imageshack.us/img37/9303/cromaski.jpg

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık güzel çalışma. apliklere ışık verseydin daha da iyi olacak gibi. manzara da bi tuhaflık var ama . derinlik ile ilgili olsa gerek. manzara gibi değilde duvardan duvara tablo gibi durmuş.

onun dışında çok beğendim. tebrikler.