Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

8160 xa kullnan arkadaşlar

denisreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende 8160 xa var kullnan arkadaşlar acaba memnunmusunuz makinadan bendede var yaklaşık 6 ay oldu makinayı alalı baskı kalitesi güzel ama çok boya kesimi yapıyor voltaj ayarlarını falan yapıyorum biraz düzeliyor tam ayarını oturtamıyorum biraz bilgi veririseniz makina hakkkında çok sevinirim şimdiden tşk ederim iyi çalışmalar umarım konuyu doğru yere açmışımdır

:iloveyou:

Benzer konular

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
8160 boya kesmesinin o kadar çok sebebi varki kullandıkça bunu anlıyosun ...
kafa voltajlarından olur
ortam sıcaklığından olur
hortumların hava alma durumundan olur
arka sub tankların seviyesinden olur
baskı kafasının baskı esnasında çok titremesinden olur
mil in yağsız olmasından olur
mil in tam düz olmaması kafa rahat hareket edemeyip zorlanmasından olur

aklıma gelenler bunlar... eğer makinen eski ise uğraşır durursun bendeki 1. yılından sonra başladı arıza vermeye ve hala daha düzene girmedi ... servistekilerinde bişi anladığı yok hep bilinen yöntemler...

infiniti işi bittiii yani kısaca 2. eli hiç alınmaz bence

babayorgun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kardeş makina sıfırmı sıfırsa 1 sene ondan sonraa rahatlarsınn
bende alalı 1yıl olduuu şimdi sorunsuz...

denisreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş sıfır aldım özaktan aldım bu en son çıkan modelmiş sanırım daha 6 ay oldu 1 sene sonra kendisine gelir diyosun yani sağolasın kardeş tşk ederim şuan memnunsun yani deme bi sorun yok

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeş.. bende özaktan aldım aynısından ... ilk bir sene sıkıntı yok ondan sonra hep sıkıntı... biraz şanına bağlı

turanjs

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkdaşlar bende de aynı model makina var siyah kafa yeni oldu halde sorun çıkartıyo sup tankı yükselttim voltajlarla oynadım ama yok boyayı dağıtıyo yazının veya resmin etrafında boya patlatmaları oluyo boya patlatmaları kırmızı ve mavi de yapıyo nasıl şey anlamadım bu sorunu yaşıyan varmı arkadaşlar?fikir suna bilirmisiniz bana?

isra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bende özaktan aldım yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. makinada kayda değir bir problem yok tek sıkıntısı kafalır çabık kuruması ortalama iki gürde bir çalıştırıyorum makinayı ama yinede iyi.

turanjs

🌟Usta Tasarımcı🌟
hadi ya demek ki şanslısın bu konuda isra ;) yani senin başına bizim yaşadığımız gibi sorunlar gelmedi için benim ve arkadaşların yazdıklarında bi çözüm üretemezmisin?

denisreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sup tankı dediğin yer neresi oluyor kardeş

turanjs

🌟Usta Tasarımcı🌟
kafaların arka bölümde oluyor kardeşim boyaların depodan oraya gelip ordanda kafalara geçtiği tanklar eğer boya kesme sorunun varsa ilk olarak şimdi diycem şeyi yap kardeşim ;Makina kapalıyken kafaları ortaya doğru çek makinanın arkasına geçitiğinde sup tanklarını görüceksin hangi renk kesme yapıyorsa o rengin sup tankının altına 4-5 cm. yüksekliğinde bi cisim koy bu yeterli olucaktır...

sampiyonemre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende 8160 plus kullanıyorum........ ancak 8 aydır tek gidiş yönünde basıyorum baskılarımı...özaklardan aldım makinamı...ancak tam bir komedi...adamlar kendi kendilerine bir tanıtım videosu çekmişler...sorunlar olursa diye...ki benim makinam 1,5 sene olucak nerdeyse hala sorunlarla devam ediyor.2 meretelik bir baskıyı nerden baksanız 2 saatten fazla şekilde basıyorum..buda iş performansımı düşürüyor....kafa kesme sorunları zaten cabası...allahtan anlıyoruzda müdale edebiliyoruz...ancak kalibrasyon ayarlarından birtürlü problemi halledemedim...benim kaderim tek yön olarak baskı olucak herhalde :) bu arada infiniti yardım CD sini isteyen varsa gönderebilirim...

sampiyonemre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tek bir sorun söyliyim kafa voltajlarından.......

hikmet80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm hayırlı calısmalr ben ozaktan yıllardır makıne aldım allahıma cok sukur her konuda bana yardımcı oldular servıs olsun makıne olsun cok memnunum ben sızlerın bahsettıgı sey normal ben ozaka adımdan nasıl emınsem ozaktanda o derecede emınımdır.kafadkı boya dagıtma olayı su sıcaklardan olabılır veya kafanın ıncnde pıslık vardır nedennı cok yanı bunu yazmaklarda anlatamam ben ok ve sız denıs reklam hayırlı olsun makınenız makıneyı az bır sekılde yaglayın ok bazı yerlerını suanda ben yurt dısında dubaı deyım sızlere yardımcı omayı cok ısterdım ınankı ama gercekten vaktım yok cunku ben kucuklukten berlı bu sektordeyım o dedıgınız makınelerde elımden gectı sızdekı 160 makıne son cıkanı ama kısaca sunu dıyeyımkı ozaktan sasmayın yemınle soyluyorum tavsıyem ozaktur

hikmet80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm emre senın makıne derdı cok basıt ve cokta kolay olan bırsey bunda ne yapamayacak arkadas kıme desen ınfınıtı kullanansana soyler ya ben sana yardımcı olurdum ama butun programlarım turkıyede yanımda yok bende yurt dısındayım bu yuzden sana sımdı tarıf edsem nasıl olur bılmemkı sen bıraz daha o sekılde gayret et ben geldıgımde bakayım ok senın makıneye ben 1 ay sonra gelıyorum turkıyeye ok tekırdagdada ısım var bu yuzden
orda grsrz ok ıyı clısmalar dılerım bol sans