Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

A&S teknoloji - CKR bilgisayar

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1. çalışmada daire içindeki çizimler çok karışık duruyor. En aza indirmekte fayda var diye düşünüyorum. A.S teknolojı yazan yerden kıvrılan çizginizde gereksiz.
2. çalışmada yansımalar oldukça keskin duruyor. CKR markanız ise net okunmasında fayda var. Düz bir renkte çalışmanızı önerebilirm

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
1.si çok karmakarışık. Her telden çalıyor. Olmamış.
2.sinde marka okunaksız, renk geçisi gereksiz olmuş. Galiba o sembol on-off butonunu simgeliyor, gölgesi aşağı doğruyken, bilgisayar yazısının gölgesi neden fezaya doğru yol alıyor? Hatta hiç gölge kullanmasan daha iyi değilmi.

04grafik

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben daha 16 yaşında bi grafikerim bunlar benim yaptım iki çalışma sizce hangisi daha iyi

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar ben daha 16 yaşında bi grafikerim bunlar benim yaptım iki çalışma sizce hangisi daha iyi

sevgili kardeşim, o ki 16 yaşındasın, o ki daha yenisin kendine neden grafiker diyosun anlamıyorum,, bu iş bu kadar basitmi, grafikerim demek bu kadar kolay mı ben 12 yıldır bilgisayarın başındayım 9 yıldır profesyonelce grafikerlik yapıyorum ancak grafikerim diyebiliyorum kendime ama corel gibi basit bir programda iki çizik bir kare çizende kendine grafiker diyor anlayamıyorum bu cesareti...

ayrıca resim yükleyememişsin, görünmüyor.