Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

A5 broşür için fiyat talebi

termi53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sevgili forum üyeleri bu tip başlık yasak mı bilmiyorum fakat tamamen iyi niyetle tecrübeli üyelerden fiyat talebi konusunda fikirlerini rica ediyorum..
grafik işi yapan bir yerden fiyat aldım ve bana pahalı geldi aşağıda bilgileri veriyorum sizce fiyat uygun mudur?
A5 tek taraflı baskı 250gr kuşe kağıt için tasarım hariç sadece baskı;
500 ad. 170tl
1000 ad.280 tl
bu fiyata bu işi yaptırayım mı öğrenciyim açıkcası da işin hakkı neyse onu vermek istiyorum tasarımdan çok fazla bir fiyat istemedi fakat bir baskının fiyatı bu mudur? ilgilenen arkadaşlara sonsuz teşekkürler..

Benzer konular

termi53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu fiyatı ne kadar kırmam gerekli? bana çok geldi ve netten de birkaç yere baktım daha ucuza var.. ve işide netten yaptırmak istemiyorum bire bir görmem gerekli baskı nasıl duruyor diye..

termi53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar piyasayı bilen veya tecrübelerini paylaşmak isteyen varsa acil yardım ederse çok muteşekkir olacağım.. iyi çalışmalar..

termi53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar konu güncel bu hafta içi bu işi bitirmeyi düşünüyorum biraz yardım piyasayla ilgili rica ediyorum..iyi çalışmalar..

termi53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sn üyeler fiyat verecek olan yok mu? şu an rizedeyim ve burda grafikerlik diye bir olay yok renkli fotokopiye dünyanın parasını istiyorlar bu nasıl iş??

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
cinsiyetin bayan olsaydı sayfalar dolusu cevap gelirdi;) neyse termi53 fiyat tek yön için normalin birazcık üstünde bu fiyatlara çift yön basan yerler var tabiki sende bulmussun nette bi ton matbaacı var...eğer tasarımı görmek çok önemli değilse netten bulduğun biraz daha ucuz yerleri tercih et derim ama heryerede güvenme... illaki görcem tasarımı diyosan bu fiyatı veren yere yaptırabilirsin çünki dediğim gibi tek taraf için ucurum bi fiyat değil normalin biraz üstü...kolay gelsin :)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
cinsiyetin bayan olsaydı sayfalar dolusu cevap gelirdi;) kolay gelsin :)

aynen katılıyorum.!!! derman

konu hakkında bilgim olmadığı için ben bir tavsiye de bulunamayacağım.
ama türmatsan fiyatlarını incelemeni tavsiye edebilirim.

Not: Cinsiyet simgesinin anlamını halen çözemedim. Varlığının nedeni nedir meraklar içindeyim.

kilicoglu41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
termi arkadaşım en fazla 100 tl. eder. çalışma hariç.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Matbaa'ya göre fiyat değişir, basıma göre fiyat değişir, kağıt kalitesine göre fiyat değişir, termi53 ciddi bir broşür istiyorsan bu fiyatlar (tasarım hariç) normalin biraz altında olsada normal .. Sağlamlığına güveniyorsan fiyatı veren arkadaşına ona bastır. Burda fiyat uygun mu dersen kimse uygun demez yada hiçbir matbaacı başka matbaacının parasını, fiyatını beğenmez :)

nurum3535

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım..ben izmirde matbaacıyım..söylediğin baskı a5 250 gr kuşe kağıda ve 4 renkli olacaksa eğer.. hiç bir matbaa 500 a5 i özel basmaz..ancak forma baskıya girer bu iş.oda en az 1000 adet olur..ve 1000 adet içinde aldığınız fiyat gayet normal..bahsedilen iş 250 gr kuşe.yani bir kartvizit kalınlığında..kağıt alımı dövize endeksli olduğu için fiyatlar epey yükseldi malesef.işinizi göre göre fiyat alıdığınız yerde bastırınki içinizde rahat olsun..

termi53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cevaplayan üyelere teşekkürler.. Genelde normal fiyat dediniz benim istediğim formatta 500 ad. lazım diğer türlüsü çok fazla sorduğumda 500 de basarız demişti.. grafiker arkadaşlara duyrulur rizede doğru dürüst grafiker yok mesleğiniz kıymetli tasarıma çok fazla önem verilmiyor buda beni üzüyor.. herkese iyi akşamlar..