Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acemi Bir 3D Çalışma

loockle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar yeni yeni photoshop ta kendimi geliştirmeye çalışıyorum resimlere 3 boyut verme çalışıyordum söyle bir cisim çıktı ortaya atayım dedim eksiklerimi söylersiniz...
kirazcalismaer2.jpg

Benzer konular

bayeness

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sürprizi mi ifade ediyor, kiraz içersinde elma...
güzel
emeğine sağlık.

loockle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler arkadaşlar acemice çalışmlar işte ama şimdilik acemice yakında geliyorum :)

will

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok değişik olmuş kolay gelsin

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
fikir başarılı fakat dekupe yaparken path lediğin alanı select> feather 1 vererek keskin hatları yumuşatabilirsin.
01ro0.jpg

eline sağlık!

cirkinpasaklı

🌱Yeni Üye🌱
70620864ct1.jpg

arkadaslar ilk bi kaç calışmam yorumlarnızı bekliorum hattam varsa yani forma karşı :(

hakanefe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla hocam amatörü buysa usta halin nasıl olacak..bu arada bende 25 yıldır resimle uğraşıyorum..ve bende pc ortamında bişiler üretmek istiyorum ama size bi soeum olacak sizce cs 2 illüstüratör corel freehand gibi programlardan hangisi daha iyidir...

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence corel ve ıllustrator ikisi daha iyi bunu kullanıyorum çok memnunum kolay gelsin

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fikir güzel ama biraz daha çalışmalısınız.

loockle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir başarılı fakat dekupe yaparken path lediğin alanı select> feather 1 vererek keskin hatları yumuşatabilirsin.
01ro0.jpg

eline sağlık!
evet uyarınca bakınca farkettim gerçekten güzel durmamıs teşekkürler :)
diğer arkadaşlarada teşekkür ederim görüşleri için :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ufak ayrıntıla hariç güsell olmuş biraz daha emekle daha iyi şeyler çıkarabilirsin

bu-rock

🌱Yeni Üye🌱
valla hocam amatörü buysa usta halin nasıl olacak..bu arada bende 25 yıldır resimle uğraşıyorum..ve bende pc ortamında bişiler üretmek istiyorum ama size bi soeum olacak sizce cs 2 illüstüratör corel freehand gibi programlardan hangisi daha iyidir...

Freehand son demlerini yaşıyo,büyük şirketler kullanmayı bıraktı..
Corel de bitiyo
herzaman adobe nin ürünlerini kullan.Photoshop kullanıyosan illustratorun menülerine yabancı kalmazsın.Tüm adobe ürünleri aynı taslak üzerine oturtuluyo.Birini kullanan diğerinde yabancılık çekmio yani.Ama corele bakarsan adobe ile pek bi ortak yanını bulamazsın.Çokta karışıktır...
SAygılarımla

yildiz.enes

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

illustratoru tavsiye ederim.

parabyters

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir güzel bende yapraktan yeni bir karakter yapmıştım :) paylaşıma teşekkürler.