Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil freehand yardım lütfen

cache10

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar ben dergi hazırlıyorumda ben bu dergının kapagını yaptım tmm ama ıc sayfaya geldıgımde diyelım ıc sayfanın on yuzeyının tmm ladımda o sayfanın arkasına nasıl gecıcem arkası bos kalcak degil bunu yapamadım yardım laızm

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sorunuzu pek anlamadım açıkçası ama bahsettiğiniz yaptığınız sayfanın tam arkası ise onu zaten montajlayarak göndereceksiniz ve matbaada tam arkasına denk gelecek şekilde baskı yapılacak. İnşallah doğru anlamışımdır sizi değil ise daha net açıklarmısınız.

cache10

🌱Yeni Üye🌱
yani soyle demek ıstedım ben dergını ıcındeki sayfayı tasarlıyorum tmmmı on yuzeyınıı e bu adam sayfayı cevırınce arkasınıda gorcek ve orayıda doldurmam lazım ben freehannde o on tarafında calıstıgım sayfanın arka tarafına nasıl gecıcem

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yani soyle demek ıstedım ben dergını ıcındeki sayfayı tasarlıyorum tmmmı on yuzeyınıı e bu adam sayfayı cevırınce arkasınıda gorcek ve orayıda doldurmam lazım ben freehannde o on tarafında calıstıgım sayfanın arka tarafına nasıl gecıcem

Zaten siz o sayfaları sayfa numarasına göre yapacaksınız mesela3 ün arkası 4 yan yana ya da ayrı ayrı numaraya göre yapacaksınız ve montaj yapılacak o sayfalar montaj olayını bilmiyorsanız matbaada yaparlar baskıda da arkası dolu olacak zaten. Siz sedece sayfgları numarasına göre ayrı ayrı çalışın yeter. Kaç sayfalık bir dergi olacak bu?

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben bu soruları gördükçe şaşırıyorum...birde mesleği grafiker yazınca hepten şaşırıyorum...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben bu soruları gördükçe şaşırıyorum...birde mesleği grafiker yazınca hepten şaşırıyorum...

Doğrudur fakat yine de bildiğimiz bir konu ise yardımcı olmak lazım, sonuçta hepimiz zamamında bir takım sorunlar yaşadık ve yanımızda yardımcı olacak birilerini bulduğumuz için şanslıydık belki de, böyle bir sorunu buraya yazmak da büyük cesaret çünkü tepkileri tahmin etmek çok zor değil.

mac_temple

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mozgun.com
Tasarımını yaptığınız sayfa sağ ise arkası sol olacaktır... hemen sayfanın ustune (açıga bir yere) montajı yapacak şahısa bir not yazın.
PDF yapıyorsanız zaten gerek yok bunlara! sıra takip edecektir.
Yok işi sağlama alayım diyorsanız PDF'leri ayrı ayrı hazırlayıp sağ sol diye isimlendirin...
Yok olmadı, montajı yapacak şahısa bir telefon açın.
CD gönderiyorsanız bir maket yapın, üstüne açıklama yazın...

Kolay gelsin