Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

acil yardım lütfen .cnc uzantısı ile ilgili

gency

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun bende bi program var artgrave2002 diye bi program bunu çinliler yapmış program orjinal 3 senedir kullanıyorum ama şuanda register kodu istiyor ama malesef ne cd de nede kullanım kitabında hiç birşey yazmıyor belki 100 tane site araştırdım bulamadım her yolu denedim ama hiç bir çare yok bu program olmadan cnc makinasına iş yolluyamıyorum bunun benzeri bi program varmıdır kullanan arkadaş varmı lütfen yardımcı olun

Benzer konular

zaga34

🌱Yeni Üye🌱
Geçmiş olsun kullandıgın makinenin modelini yazarsan belki daha çok yardımcı olabilicek birileri çıkabilir.muhtemelen çin malı yandan dişli bir makine bu tahminimce.ama kesin olmamakla beraber alternetif olarak çin malı makinelerin genel kullandıgı (folyo kesim dahil)artcut olabilir.yada type 3 veya sign lab ı denemeni tavsiye ederim .kendi sitelerinde deneme sürümlerini indirip bir yokla.eğer sign lab çalışırsa istanbul reklam erkandan temin edebilirsin.artcut konusunda ben yardımcı olabilirim.type 3 dersen biraz zor, program var ama flash bellek benzeri bir anahtarı var onu bulmak zor olabilir.Kolay gelsin